Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Spidi: kam chodis do fitka? Do Relax Centra v Tišnově, vedle Rychty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jsem zpět po o, ale koukám tady nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jsem zpět po o, ale koukám tady nikdo Ale jo, někdo přece jen zůstal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ale jo, někdo přece jen zůstal... tak to jsem rád. A co jinak nového Lubo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak já vím, že mejch 80 kg je hovno, co má říkat takovej Dimouš, což ? Ještě chodí s Martinou, nebo už zase vzal do zaječích ? stale spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 stále spolu, zatím neutíká a ani o tom nemluví no no no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 tak to jsem rád. A co jinak nového Lubo? No jináč všechno tak nějak při strarým a v normálu, kokta má teď najetej necelejch 260.000 km, má béžovej vnitřek až na sedadla, ty pořád tvrdnou u Vitta v garáži. Fichtl má najetejch už asi 5.400 km a má komplet svody a laufy Akrapovič a to je fest nářez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Já jsem právě dnes v Doxech ja tam byl skoro cely vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No jináč všechno tak nějak při strarým a v normálu, kokta má teď najetej necelejch 260.000 km, má béžovej vnitřek až na sedadla, ty pořád tvrdnou u Vitta v garáži. Fichtl má najetejch už asi 5.400 km a má komplet svody a laufy Akrapovič a to je fest nářez... to si tam daval novy nebo jety?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 no no no co no no no ty držko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nemel prde!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ja tam byl skoro cely vikend ty tam máš přes léto trvalý bydliště na Kameni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 to si tam daval novy nebo jety?? To už na tym bylo a mělo to najeto 211 km, tak předpokládám, že to na tym bylo od začátku a ty laufy jsou prosinec 2006, takže nejspíš fakt nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No jináč všechno tak nějak při strarým a v normálu, kokta má teď najetej necelejch 260.000 km, má béžovej vnitřek až na sedadla, ty pořád tvrdnou u Vitta v garáži. Fichtl má najetejch už asi 5.400 km a má komplet svody a laufy Akrapovič a to je fest nářez... tak to máš víc km než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To už na tym bylo a mělo to najeto 211 km, tak předpokládám, že to na tym bylo od začátku a ty laufy jsou prosinec 2006, takže nejspíš fakt nový. tak to je slusna prace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ty tam máš přes léto trvalý bydliště na Kameni zas to neprehanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jsem zpět po o, ale koukám tady nikdo Já obědvám tady v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 zas to neprehanej spíš ty to podceňuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 tak to máš víc km než já No a to bych řekl, že ještě není všem dnům konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 tak to je slusna prace!! Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No jináč všechno tak nějak při strarým a v normálu, kokta má teď najetej necelejch 260.000 km, má béžovej vnitřek až na sedadla, ty pořád tvrdnou u Vitta v garáži. Fichtl má najetejch už asi 5.400 km a má komplet svody a laufy Akrapovič a to je fest nářez... Už je v béžový? Tak supa Pan kolega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Já obědvám tady v hospodě To by šlo, zbyla mě rejža od oběda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 spíš ty to podceňuješ no to prave ze vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Už je v béžový? Tak supa Pan kolega Jj, chybí mě akorát béžový madlo ve dveřích u řidiče (mám teď černý) a takový ty malý oválky přes šrouby v plastech u nohou řidiče a spolujezdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Baže... a co ze to vubec mas?? nahod fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky