baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 bre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 bre rano :-) Čao Baui, jak se máš po ránu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ahojte po ranu,dneska se budeme potit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Čao Baui, jak se máš po ránu...? sice jsem toho moc nenaspal ale pohodicka jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 sice jsem toho moc nenaspal ale pohodicka jak u tebe?? No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ahojte po ranu,dneska se budeme potit Jj, bude hic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny tady taky vedro hned od rana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny tady taky vedro hned od rana. Baže... Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu ) Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Sleep77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Baže...Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... oni jsou blaaazni to je neuveritelny co jsou schopny vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu ) Tak to jsme na tym nápodobně, hlavně kvůli tomu, že v zimě jsou na silnici sračky, auto je špinavý, na plecháčách, je kosa, jezdím ve svetru jak magor, nemůžu vytáhnót paprču z okýnka, holky na benzince neleží v křesílkách a o motorce to platí tuplem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 oni jsou blaaazni to je neuveritelny co jsou schopny vymyslet A jak vám říkají ? Mě říkají nejčastěj vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Voda 26°C http://www.plovarnalouka-znojmo.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak jsme si dneska vsiml jak nadherne nafta leze dolu,uz stoji na Unicornu 32.90 kc,tam ale netankuju,pockam na odpoved Shellky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak jsme si dneska vsiml jak nadherne nafta leze dolu,uz stoji na Unicornu 32.90 kc,tam ale netankuju,pockam na odpoved Shellky :-) No na Unicornu bych si teda asi nekoupil ani noviny, ale je vidět, že už to pěkne leze důle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jee jak ja bych si sel lehnout k vode ihned a na cely den...a kua musim byt v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 No na Unicornu bych si teda asi nekoupil ani noviny, ale je vidět, že už to pěkne leze důle... tady v okoli teda zatim nic moc nafta, porad pres 34kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Nejsi jediny Baui k tomu a je to perfekto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tady v okoli teda zatim nic moc nafta, porad pres 34kc Pujde taky,uvidis,pockej do zimy,spadnou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jee jak ja bych si sel lehnout k vode ihned a na cely den...a kua musim byt v praci Já jdu do práce akorát zítra na dopoledne, takže se dneska někde vyvalím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ty woe , to ma nekdo zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ty woe , to ma nekdo zivot Dneska to vidím na to Znojmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Kde jedes do Znojma ? Na Louku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Kde jedes do Znojma ? Na Louku ? Ba, na Louku, asi po obědě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Nejsi jediny Baui k tomu a je to perfekto presne tak nejak bych si to predstavoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky