Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 zdarec borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Pujde taky,uvidis,pockej do zimy,spadnou !! no me to ted nejak neboli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Já jdu do práce akorát zítra na dopoledne, takže se dneska někde vyvalím... jj dobra provokace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 zdarec borci Čao panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj dobra provokace Nezáviď... Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ba, na Louku, asi po obědě... No tak ja tam taky jezdim :-) a hoodne casto 2 Olaf: Cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 No tak ja tam taky jezdim :-) a hoodne casto 2 Olaf: Cau Já hlavně kvůli tobogánu, bo je gratis (v ceně vstupu) a tak ho hobluju o stopéro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Já hlavně kvůli tobogánu, bo je gratis (v ceně vstupu) a tak ho hobluju o stopéro... JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! koukam ze to vcerejsi hubnuti 2 kg beres vazne Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat Ale stojí to za tu prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 koukam ze to vcerejsi hubnuti 2 kg beres vazne No to každopádně, ještě bych si ve stodvaačtyře musel posouvat centráže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Prvnich 5 minut to za to nestalo pak uz zase jooo , je to tam super,perfektni travnik,voda super,proste nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 budu delat ze jsem to pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Prvnich 5 minut to za to nestalo pak uz zase jooo , je to tam super,perfektni travnik,voda super,proste nadhera Jj, je to tam slušný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 V pondeli mi odjizdi na tabor dcerka,tak budu mit sabes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 budu delat ze jsem to pochopil No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 V pondeli mi odjizdi na tabor dcerka,tak budu mit sabes Jinými slovy bordel & nekážeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... Tak z tohoto jsem jalovej i ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................ JJ mladsi vypadam,na to jsem si zvykl ze se lidi divi :-) ale 4 mesice je docela dooost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Tak z tohoto jsem jalovej i ja :-) To je dobrý, zůstaneme u toho, že bych rád vydejchal ty dvě kilča... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 To je dobrý, zůstaneme u toho, že bych rád vydejchal ty dvě kilča... ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 no je to dost ale pomale su vzyklej kazdej rok jsem vydejchaval 10 tydnu o prazdninach, letos to bude 16 a takze az do vanoc. Chtel bych se tam zajet podivat zvazuju karou ale 30 hodin cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky