baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Nezáviď...Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! jj zavidim:-) jak to ze bez cukriku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 srabe Nejsem srab :-) Ted jdu na obed a necham si chutnat,tak zatim cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Nejsem srab :-) Ted jdu na obed a necham si chutnat,tak zatim cau jsi srab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 cau bau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ahoj pane...mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj zavidim:-)jak to ze bez cukriku?? Potřebuju zhodil nějaký kilčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 mame mame, je takovy vedro ze jsem se vybodl na nejakej obed. by se mi hodil rozvoz az do kacelare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 aha, pan chce byt lazensky svihak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 mame mame, je takovy vedro ze jsem se vybodl na nejakej obed. by se mi hodil rozvoz az do kacelare. me nerikej, ze u vas nefunguje rozvoz?? jak nemam klimatizaci rad tak na ni ted nedam dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 aha, pan chce byt lazensky svihak Tak to každopádně a když si počteš o nějakou tu ztranu vzad, tak zjistíš pravý důvod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 abych pravdu rek tak jsem to cetl ale jako chlapci jsem z toho take nebyl moc moudry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 prave ze nemame, ale staci aby kamos pribrzdil u nejake pizerie pak dole na vratnici nahlasil ze jede za mnou a on mi to pak doveze az do kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 abych pravdu rek tak jsem to cetl ale jako chlapci jsem z toho take nebyl moc moudry :-) No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak uz jsi mu mel davno volat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak uz jsi mu mel davno volat :-) Ináč Baui ty plasty v motoru budou teda béžový, jak jsi to rozhodl, už mám sehnaný nový kryty, akorát ještě budu měnit pár hadic, tak to budu komponovat později... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj ja myslim, ze bezova bude velmi dobra a takovy tmave hnedy nebo nejakou tmavsi hnedou na to udelat linkovani tak by to byla pecka ale i tak to bude hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom Jenže v Blue Sky máme jen kočky, ve kterejch se sedí vedle sebe, připočítej reakční moment podélně uloženýho motoru a vyjde Ti, že by to bylo těžký na levou stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj ja myslim, ze bezova bude velmi dobra a takovy tmave hnedy nebo nejakou tmavsi hnedou na to udelat linkovani tak by to byla pecka ale i tak to bude hezky Jj, souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak vyhodis lavici das doprostred skorepinu a je to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Jj, souhlas... tak nezapomen dokumentovat a pripadne ukazat fotos jak to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak vyhodis lavici das doprostred skorepinu a je to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak nezapomen dokumentovat a pripadne ukazat fotos jak to vypada Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj uz jsem mu volal ze prej to neni tak blbej napad ze se mu zitra nechce do nove prace ( komu by chtelo po 2 metrech valeni se doma ) ze prej se zajede podivat k nam aby se zitra do nove tesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak ze dietu mame poresenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky