baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 zdravim a pan pred obedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 zdravim Zdar jak Čehó Čómó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a pan pred obedem jj teprve se chystam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdar jak Čehó Čómó... zdary vary kolego, jak je v Brne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) zdary vary kolego, jak je v Brne?? Paráda, jedu teď na okruh na brefing, za 2 hodinky jsem zpět... Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 zdravim ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 doufam ze nam sobota a nedele proprsi at si to tam v Brne uzijem se vsi paradou ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 doufam ze nam sobota a nedele proprsi at si to tam v Brne uzijem se vsi paradou ....... doufám,že jenom v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Paráda, jedu teď na okruh na brefing, za 2 hodinky jsem zpět... aha tady hrozne hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ahoj ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdar jak Brno Marty...!!!!! Cao kamarade..!Jak je?Jdes na GP? Ja to mel v planu,ale asi to bohuzel nevyjde..dokonce jsme meli v praci i dve volny vstupenky snad uplne vsude,ale bohuzl to nedam..Ty jdes asi,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jo kamosi neco sehnali tak snad ano kdyztak pod mostem.... :) nebo na nadru a nebo bude treba prekecat nejakou pani na prespani..... lol prej nejakou pani na prespaní No to jo.... Pod tim mostem by to bylo asi krapet nebezpecny ,halsi privalove deště ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Paráda, jedu teď na okruh na brefing, za 2 hodinky jsem zpět... Tyyy vole,je toto mozne? Kurec,taky bych jel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 doufám,že jenom v Brně pro Znojmo jsem objednal extra přívalovou bouři :p :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 OK ty mas nejaky plany na sobotu? abych ti to nepoboril vždy se něco najde, ale v klidu spíš nějaký práce na autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak a je po obede a zase tahat az do vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 pro Znojmo jsem objednal extra přívalovou bouři No to by ti strach nedovolil ,jinak bych si pro tebe fakt dojel a makal bys sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tyyy vole,je toto mozne? Kurec,taky bych jel... Tak jsem zpět, všude hroznej šrumec, pantáti z FIA, ale ultraluxusní micinky, taky jsem potkal jednu kolegyni z práce, která tam patrně dělá hostesku a tlumočnici v jednom, prostě paráda... Jo a taky se tam řešilo, že je to tady samej germán a jeden si včera večer krátil dlouhou chvílu hajlováním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) No to by ti strach nedovolil ,jinak bych si pro tebe fakt dojel a makal bys sam To víš, že ne, Bořivoj teho nakecá, ale skutek utek - Znojmo hlásí sic oblačno, ovšem vzduch 27°C, voda 26°C a 60 lidí na koupadle... Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tak jsem zpět, všude hroznej šrumec, pantáti z FIA, ale ultraluxusní micinky, taky jsem potkal jednu kolegyni z práce..... Koukam,zes byl ve svem živlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Koukam,zes byl ve svem živlu Jasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Právě doluju nějaký fotky z foťáku z tohoto týdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 To víš, že ne, Bořivoj teho nakecá, ale skutek utek - Znojmo hlásí sic oblačno, ovšem vzduch 27°C, voda 26°C a 60 lidí na koupadle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Jasně... Nemate tam u vas nejaky volny flek ? ... taky bych chtel mit za kamaradky nejaky ty hostesky Hezky momentky! Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky