baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 tak toho neznám jenom aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 je to hezka samohybka a hlavne rychla :-) Ale půjde asi z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No jináč by to na té trávě lehlo na bok, takže Red Bull za 75,- Sk to je podlozka za rozumnej peniz, horsi to bude po novem roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ale půjde asi z domu... podej o tom nejaky info i kdyz pro me je to stejne asi brzo ja se na to chystam pristi a nebo az pres pristi rok ted bych se na tom jeste asi zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 no dyk to říkám...TOP 20 To je zase nejaká mejlka, možná i falešná pomluva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No jináč by to na té trávě lehlo na bok, takže Red Bull za 75,- Sk No však jasné spíš mne zaráží, že to udrží, že se ještě nezmáčkne a nezaboří taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 podej o tom nejaky info i kdyz pro me je to stejne asi brzo ja se na to chystam pristi a nebo az pres pristi rok ted bych se na tom jeste asi zabil No o víkendu na Moto GP jsem se svezl na poladěné CBR1000RR a su z toho docela unešenej, takže se uvidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No však jasné spíš mne zaráží, že to udrží, že se ještě nezmáčkne a nezaboří taky Čéče udrží, sice váží 180 kilo, ale na tom stojanu takový zatížení není, stojí to docela rovně, takže no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No o víkendu na Moto GP jsem se svezl na poladěné CBR1000RR a su z toho docela unešenej, takže se uvidí... jo to si ted kamaradi nakoupili R6, 2x CBR1000RR a R1 tak rikali at taky neco koupim a jezdim s nima tak uz taky koukam co kde a jak a jak jsem psal pristi nebo pres pristi rok chci neco takoveho koupit ale je pravda, ze ted jsou teda motorky za krasny penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 To je zase nejaká mejlka, možná i falešná pomluva... fotodemontaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jo to si ted kamaradi nakoupili R6, 2x CBR1000RR a R1 tak rikali at taky neco koupim a jezdim s nima tak uz taky koukam co kde a jak a jak jsem psal pristi nebo pres pristi rok chci neco takoveho koupit ale je pravda, ze ted jsou teda motorky za krasny penize. No pokud by jsi šel do CBR, tak doporučuju http://www.firebladeshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 fotodemontaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No pokud by jsi šel do CBR, tak doporučuju http://www.firebladeshop.cz jj stranky znam no asi takhle uz dlouho se me libi R1 a Faros a myslim si, ze ve finale budu vybirat asi z techto dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jj stranky znam no asi takhle uz dlouho se me libi R1 a Faros a myslim si, ze ve finale budu vybirat asi z techto dvou No jelikož R1 je pro mou postavu malá, tak je to jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jj ta R1 je malinka to je pravda na to by ses tezko skladal ale zase ono na jizdni vlastnosti jsou na tom hodne podobne tyhle motorky si myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jo motorky sem jednou jela s kawinou z melnika na dubou a holka asi pujde z domu pryc - pry Honda bude lepsi - no nevim - me ta kawina staci ale novej faros - je nadhernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jo motorky sem jednou jela s kawinou z melnika na dubou a holka asi pujde z domu pryc - pry Honda bude lepsi - no nevim - me ta kawina staci ale novej faros - je nadhernej Ahoj Andílku, jj je fakt nádhernej, zvlášť v těch Repsoláckejch barvách... OT: Kurec už mám oddělanou tu starou hadicu sání, všechno kolem jsem očistil, teď něco sežeru a strčím tam tu novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 no ty ve vy tu se za se me le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ahoj Andílku, jj je fakt nádhernej, zvlášť v těch Repsoláckejch barvách... OT: Kurec už mám oddělanou tu starou hadicu sání, všechno kolem jsem očistil, teď něco sežeru a strčím tam tu novou... jj Repsol barvy a tahle echt je proste nadherna a R1 se me libi v modre metle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 no ty ve vy tu se za se me le Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 no ty ve vy tu se za se me le co to ma byt to hle pa ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Jsem poo, ale nic moc, asik půjdu ještě jednůc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Tadyk sem vám vyfotil ty potrúblé hadice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Eště los detajlos tej novej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Tadyk sem vám vyfotil ty potrúblé hadice... Ty jsou tedy opravdu potrúblé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky