Ol@f Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 i tobe panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 cus panove!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 pri ctvrtku jak vsichni chrapou jeste ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ne spis pracujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 to se mi nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Zdravicko jo,taky uz jsem na nohou od nejake te 5 hodiny ranni.., prace slechti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Hojte panáčkové drazí,to víte že se maká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ja makam jak cert a uz me to nebavi :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak ja jdu taky neco delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ja makam jak cert a uz me to nebavi :-(( .... rikas narocny to dneska den ?...Nejak se to zvladne ..,zitra patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Je to boj,ja si obcas rikam,o cem je ten zivot ? Priznejme si sami,ze vetsina z nas ceka na patek a po vikendu je tu zase ocekavani konce tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 .... rikas narocny to dneska den ?...Nejak se to zvladne ..,zitra patek to nejhorsi uz mam asi za sebou ale je pravda ze ty pocitace me obcas radne se*ou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Je to boj,ja si obcas rikam,o cem je ten zivot ? Priznejme si sami,ze vetsina z nas ceka na patek a po vikendu je tu zase ocekavani konce tydne Napsal jsi to uplne trefne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 to nejhorsi uz mam asi za sebou ale je pravda ze ty pocitace me obcas radne se*ou ... nevim co presne delas ,ale mas pravdu no,taky mi obcas pc dela naschvaly .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 to nejhorsi uz mam asi za sebou ale je pravda ze ty pocitace me obcas radne se*ou zdarek! copak copak? taky sem dnes resil pi/oviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 taky sem dnes resil pi/oviny Dneska si me zastavila sousedka a vytkla mi asi po mesici ,ze jsem ji uspinil vyfukovymi splodinami rikam co prosim ? :kuk: ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ... nevim co presne delas ,ale mas pravdu no,taky mi obcas pc dela naschvaly .. no ja se o ty plechovky staram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 zdarek! copak copak? taky sem dnes resil pi/oviny jojo bojoval jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 no ja se o ty plechovky staram .. tak to uz urcite v tomhle smeru budes mit zelezny nervy :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 no obcas u toho slusne nadavam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 no obcas u toho slusne nadavam :-) hlavne ,ze te ta prace bavi no a i ponadavat je obcas treba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ale jo zatim bavi, delam to v tehle firme skoro rok a zatim pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ale jo zatim bavi, delam to v tehle firme skoro rok a zatim pohoda :-) tak to je fajt ,tak at se dari nadale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 prave jsem se dovedel ,ze Mimon nejedu ... skvely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak to je fajt ,tak at se dari nadale diky diky snad to tady bude jeste nejakou dobu v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky