Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Právě v týdnu mi to nevadí, horší je to o víkendu, koncem září budu o víkendech v Praze... OK zkusim zase pondeli weeky mam taky uplne mimo ... a jezdi se tam zasadne MHD aby jsi mohl bumbat... I kdyz nekteri by meli radsi autem bo na moto aby si neudelali dalsi trapas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Aha, to asi vím, oč šlo, ale stejně jsem byl o 1000 km jinde než Ty... jsem si myslel, ze se valis kdesi na plazi jestli se nepletu budes v Praze jo?? to by chtelo nejakou kulturu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 jo je toho nejak vic ale clovek se musi otacet Jj to mas pravdu no ale nic se nema prehanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 OK zkusim zase pondeli weeky mam taky uplne mimo ... a jezdi se tam zasadne MHD aby jsi mohl bumbat... I kdyz nekteri by meli radsi autem bo na moto aby si neudelali dalsi trapas Klidně MHD a můžu se vychrápat ve štatlu, no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 jsem si myslel, ze se valis kdesi na plazi jestli se nepletu budes v Praze jo?? to by chtelo nejakou kulturu Jj, byla akorát válečka na pláži a telefoun byl v apartmánu v poličce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Klidně MHD a můžu se vychrápat ve štatlu, no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Jj to mas pravdu no ale nic se nema prehanet to ted prehanim ale nedobrovolne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Jj, byla akorát válečka na pláži a telefoun byl v apartmánu v poličce... si priste budu muset vybrat lepsi datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 to ted prehanim ale nedobrovolne To je jeste horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 si priste budu muset vybrat lepsi datum 21.9. - to budu chlastat na hradě Křivoklát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 21.9. - to budu chlastat na hradě Křivoklát... co to pane?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 co to pane?? No že v nedělu 21.9. si budu dávat do trumpety na hradě Křivoklátě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ty vole to ja vim, ale pri jake prilezitosti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 21.9. - to budu chlastat na hradě Křivoklát... Asi nějaká honorace,či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ty vole to ja vim, ale pri jake prilezitosti?? Při příležitosti mého pobytu v těchto končinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Asi nějaká honorace,či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No nic,loučím se s Vámi. Tak zase zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No nic,loučím se s Vámi. Tak zase zítra Ty woe, já teprve začínám žít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Při příležitosti mého pobytu v těchto končinách... no ty si úd to je hrozny, ani nas nepozves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No nic,loučím se s Vámi. Tak zase zítra Brooou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Spidi: Ty možná, ale já ráno musím po 6 vstávat a to mi nedělá vůbec dobře. a musím být ráno čilý, poněvadž jedu do Olomouce a pak ještě do Hradce a to je pěknej kus cesty.Zítra tu můžu být až až Editováno: 3. Září 2008, autor: Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 no ty si úd to je hrozny, ani nas nepozves Dyk Ti to tady fčíl nasunuju do glócny ty jane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Brooou Děkuji a vám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Spidi: Ty možná, ale já ráno musím po 6 vstávat a to mi nedělá vůbec dobře. a musím být ráno čilý, poněvadž jedu do Olomouce a pak ještě do Hradce a to je pěknej kus cesty.Zítra tu můžu být až až No já teda budu vstávat až v sedm, ale ještě trochu burácet budu, aspoň do půlnoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky