Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Brej vecir zdravím tě ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 zdravím tě ! ... taky zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 prave se mi kolem auta motal nejak neznamy zloduch .,.,sakra,,jeste tak aby mi ji nekdo zcoral ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 prave se mi kolem auta motal nejak neznamy zloduch .,.,sakra,,jeste tak aby mi ji nekdo zcoral ... ty blaho,to bych e posral.Ja ji radsi nechal pojistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 ty blaho,to bych e posral.Ja ji radsi nechal pojistit Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 ty blaho,to bych e posral.Ja ji radsi nechal pojistit no ty voe,, jsem za nim bezel jako cojeé,ale typek mi v te me zmizel....mam autak v zahrade u souseda ted tak doufam,ze se mu tam nic nestane.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak tady tak brouzdam po fore a hledam tip,co idelat s prednima svetlama,dneska jsem na ne koukal a potrebovaly by trosku zrenovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 s fabiema nemam zkusenosti,,ale nejde to udelat stejne jako se svetky u O1 ? .. zeby se rozebraly a vycistily ?... V superb sekci jsem videl,ze si nekdo nechal sklo svetlometu vybrousit a vylestit ci nalakovat ,,ted uz nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 s fabiema nemam zkusenosti,,ale nejde to udelat stejne jako se svetky u O1 ? .. zeby se rozebraly a vycistily ?... V superb sekci jsem videl,ze si nekdo nechal sklo svetlometu vybrousit a vylestit ci nalakovat ,,ted uz nevim... me jde spis o venek,je po tech kilometrech uz trosku zasly a poskrabany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 me jde spis o venek,je po tech kilometrech uz trosku zasly a poskrabany ta v tom pripade pujde o to lesteni... zkusim to najit.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 ted tady ctu o brusnym papiru a nejaky paste,ale jestli to zeseru,tak nezbejva nic jinyho nez koupit novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 bry vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 bry vecer. dobrej,dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) ted tady ctu o brusnym papiru a nejaky paste,ale jestli to zeseru,tak nezbejva nic jinyho nez koupit novy Pokud by to slo vylestit a laknout,,nove kupovat by bylo asi zbytecny..., Marosíí ! dobrej ... Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 koukam ze mas akcni vecer Jery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ekšn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 koukam ze mas akcni vecer Jery Mi povidej ,,behat v trenach a v zabkach po te kose,,jeste tam pokrapuje ... sel jsem si pro navi a koukam,silueta kolem auta.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Chudak Jery lita od kompu k oknu a zpatky. Kolikrat uz jsi bezel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Chudak Jery lita od kompu k oknu a zpatky.Kolikrat uz jsi bezel? no dneska jen 2x... za tim nekym a pak pro kalhoty alespon... Ale jinak uz je to dneska po druhe co mi nekdo smejdi kolem auta..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 no dneska jen 2x... za tim nekym a pak pro kalhoty alespon... Ale jinak uz je to dneska po druhe co mi nekdo smejdi kolem auta..., Jsou to fakt zmrdi.Zrovna tohle je jedna z veci,co mam rad na Svajcu.Fabule mi ted stoji pred chalupou a je odemcena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jsou to fakt zmrdi.Zrovna tohle je jedna z veci,co mam rad na Svajcu.Fabule mi ted stoji pred chalupou a je odemcena Ja jednou nechal odemcenou skodovku a mel jsem zevnitr fixou nakreslenou velkou pí*u ,,, nic se neztratilo pac tam nic nebylo ,... hajzlika jsem si ale i tak nasel pac soused videl ,ze se kolem auta vecer tocili.... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ja jednou nechal odemcenou skodovku a mel jsem zevnitr fixou nakreslenou velkou pí*u ,,, nic se neztratilo pac tam nic nebylo ,... hajzlika jsem si ale i tak nasel pac soused videl ,ze se kolem auta vecer tocili.... ... Tak tady je to naopak,tady by ti tu pizzu umyli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Já už taky párkrát nechal odemčený auto před barákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak tady je to naopak,tady by ti tu pizzu umyli stěhuju se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Mi povidej ,,behat v trenach a v zabkach po te kose,,jeste tam pokrapuje ... sel jsem si pro navi a koukam,silueta kolem auta.., Vzdyt tam neni az takova kosa...... jsem ted dojel pred chvili. Jsou to parchanti ti smejdi a ty na ne mas obzvlast stesti. To vis,kolem pekneho auta se asi porad nekdo toci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky