Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak doufám, že jsi to poslal i k nám dolů Vydrž, ještě přejde nějaká dečka od Maďarska a budete mít sluníčko taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 i tobe pane...jak jdou ksefty?? Jo, dá se to, ten největší nápor teprve čekám...doufám, že to vyjde zase o něco líp, než předchozí sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 dneska v novinách psali, kde je nejčistší vzduch a kde naopak nejšpinavější... takže nejlepší je v Peci pod Sněžkou a někde na Šumavě a nejhorší je Ostrava, Praha - Legerova ul, Brno ... :D o Ústí a Děčíně ani zmínka! jinak v zimě je tu teplo sníh se tu moc neudrží... spíš vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Prozatím mizím, musím ještě něco podělat a pak obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ...vy tam mate vsichni tak krasne .... dneska jsem chtel jet neco pofotit,ale takhle ... Ted uz dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Jo, dá se to, ten největší nápor teprve čekám...doufám, že to vyjde zase o něco líp, než předchozí sezónu asi taky zalezi jaka bude zima co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Franku... jaký máš kšeft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 dneska v novinách psali, kde je nejčistší vzduch a kde naopak nejšpinavější... takže nejlepší je v Peci pod Sněžkou a někde na Šumavě a nejhorší je Ostrava, Praha - Legerova ul, Brno ... :D o Ústí a Děčíně ani zmínka! jinak v zimě je tu teplo sníh se tu moc neudrží... spíš vůbec... Nejlepší vzduch je u nás v Chorvatsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 si upravuju www stranky... teda jenom na ně hážu obrázky... nic jinýho neumím... ale už mě to neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Franku... jaký máš kšeft? vzdyt pise ze na ten nejvetsi teprve ceka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ty si Frank??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nejsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nebudete někdo v nejbližší době dělat koupelnu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 prave jsem dodělal .,,ale ne svoji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 kruci... kšefty, kšefty, kšefty!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nebudete někdo v nejbližší době dělat koupelnu??? Co nabízíš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 dneska v novinách psali, kde je nejčistší vzduch a kde naopak nejšpinavější... takže nejlepší je v Peci pod Sněžkou a někde na Šumavě a nejhorší je Ostrava, Praha - Legerova ul, Brno ... :D o Ústí a Děčíně ani zmínka! jinak v zimě je tu teplo sníh se tu moc neudrží... spíš vůbec... tak pokud tam nemáte metrový závěje, tak to tam nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak pokud tam nemáte metrový závěje, tak to tam nechci Woe, f.u.c.k. of winter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 to víš v Chorvatsku by se mi to taky nelíbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Woe, f.u.c.k. of winter... Koukam,ze mas na zimu podobny nazor jako ja .... bral bych snizek pekne na horach a v nizinach sucho ..,to by byla panecku parada .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 asi taky zalezi jaka bude zima co?? Tak trošku jo, ale gumy se prodávají hlavně před sezónou (říjen, listopad - duben, květen). A ten nový zákon o "zimní výbavě" taky trošku pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 to mě by se líbilo mraky sněhu a Scouta 4x4 Tdi, to by byla paráda a vyblbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Franku... jaký máš kšeft? Pneu eshop...viz můj podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 vzdyt pise ze na ten nejvetsi teprve ceka tak, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak jsem zpět poo...ale asi jsem to přepískl, je mi nějak divně...nějak přežraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky