baurak Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ti dali docela velkou pokutu jestli to byl znamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ti dali docela velkou pokutu jestli to byl znamy ten druhy je taky '' blbecek'' uz mi jednou daval foukat ... Mel jsem dostat 2500 a 2 body ,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 me kdyz za tohle chytli znamej tak to bylo gratis...asi spatnej znamej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Spis spatna dvojka.., jsem rad ,ze to bylo alespon tak ,,jezdim tam vic jak 66 ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 jo cece uplne ti rozumim, a HF taky. vcera vecer jsem jel z Komina do Julcu pekne o pul desate, Rammstein hral jako vzdy skvele a mel jsem co delat aby se urdzel v mezich zakona a rozumne tolerance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 U nas ted nafasovali zbrusunovy radar ,tak s tim litaj po celym okoli a vydelavaj .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Při nejhorším budu na besídce chlemtat vodu abych zaplatil ty dva litry Zase na druhou stranu budu mět pevnou ruku při focení, pamatovat si o něco víc a brat úplatky abych zapoměl co jsem viděl !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Poklona pane Hrábě Už nepracujte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Při nejhorším budu na besídce chlemtat vodu abych zaplatil ty dva litry Zase na druhou stranu budu mět pevnou ruku při focení, pamatovat si o něco víc a brat úplatky abych zapoměl co jsem viděl !!! jaky koralky budes platit dva litry?? se zacinam tesit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Poklona pane Hrábě Už nepracujte? Dneska byla dovolená až zítra doufám že poklidné plaváníčko. baurak : rači i tři litry kořalky než dát dva měšťákům za pokutu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 To se někdo má, ale jak vidíš, já pracuji a nepracuji zároveň Dnes mám záložáckou zálohu, v terénu je klid ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak aby ten klid zůstal i nadále tak jak má !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Večer nezůstane, musím jet na hokej ... Tak doufám, že ty gumídky médě vyklepneme ... KOMETA Editováno: 15. Říjen 2008, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jenom aby se fonoušci nerozhodli dělat nějakej tuning po cestě - třeba dostatečnej přísun čerstvého vzduchu atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Večer nezůstane, musím jet na hokej ... Tak doufám, že ty gumídky médě vyklepneme ... KOMETA KOMETA 4EVER !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 El vicepresidento taky fandí, tak to je moooc dobře Jedeš taky na ten spiel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 HF: budu jistící neboj a stejně pojedu s nějakou starou berlou, takže v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 El vicepresidento taky fandí, tak to je moooc dobře Jedeš taky na ten spiel? Dnes bohužel ne, navíc už su ze štatlu doma a to co se dělo u viaduktu na křižovatce Opeštěná - Uhelná, to byla fakt síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak na takový je tuningovejch ND na letišti ještě pořád dost !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Dnes bohužel ne, navíc už su ze štatlu doma a to co se dělo u viaduktu na křižovatce Opeštěná - Uhelná, to byla fakt síla... To víš, ta Husova dělá svoje !!! - a když se k tomu ještě přidají někteří "odborníci" tak to tam stojí zato !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 Spidi: taky to budu sledovat na onlajnech ... Jinak město se po 15-hodině, tak neuvěřitelně za , že jezdit do něho je o ústa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 To víš, ta Husova dělá svoje !!! - a když se k tomu ještě přidají někteří "odborníci" tak to tam stojí zato !!! No měla to být Opuštěná, ale zajisté jsi to pochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jj, nejednou jsem tam taky nadával. Ale jak psal pentadius ta cca 15-17 hodina stojí zato už celkem všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) jsu z5 .... Spidi - jedes na Skodahome ? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Spidi - jedes na Skodahome ? Pouze na besídku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky