O.v.i. Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no jak ctu zrejme vykutalena akcicka -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 takze katka proste keca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 hele co chces, opila blondyna co lezi v auta, ze nevidi pres volant a bude rikat, ze jsem jel krajnici deset bodů pro Jirku sem si právě říkal, jestli si ten maják nepouštěj kvůliva nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 deset bodů pro Jirku sem si právě říkal, jestli si ten maják nepouštěj kvůliva nás no ty voe me blesklo hlavou to same ale pak jsem si rikal, ze preci jenom to nemeli sanci videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Jak to tady čtu, tak příště jedu s váma na Prahu, bo cestou na Brno nebyla vůbec žádná sranda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tak ja pridam taky jednu trapnou V Koline se nam roztrhnul nas prazskej vlacek respektive Vito nekam zmizel a uz sem videl jen Garnyho a Kochtaka. Garny najednou uprostred Kolina vodbocil a Kochtak za nim tak abych nebyl pozadu (netrhal partu ) tak to tam votocim taky a prijedem mezi domecky a Garny zastavi a my taky, rikam sme se ztratili ne a Petr ze prej dou jako na navstevu ke znamejm. Kocht vypadal nak nasrane tak sme si rekli cau a jeli dom. Kocht to potom jeste vzal asi na hradeckou dalnici a ja dal po ceskobrodskej-kolinskej takze sme se roztrhli uplne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tak to je vyloženě ze života (OC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no a to ma dohru v tom ze mi kocht vola at na vas dva pockam, tak ja jedu 50 ja pyca na kolinem, pak vodbocim na dalnici a kocht vola, hele jirbe jel po stary tak rikam jezisi tak makej, no dojel me u cernaku ta story s garnym a znamejma vyborna ale kousek pred kolinem sem mu volal a taky nic nerikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A ještě dobrý bylo,že jste nejdřív jeli všichni za mnou.Baurak nám ujel a Tomáš se Scoutem co jel přede mnou odbočil na benzinku a já lama nevěděl kudy.Naštěstí už pak byly cedule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no a ja myslel ze nas tomas dojede, od bauaraka nas rotrhnuli ty sneci...no a pak si mi zmizel i ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no a ja myslel ze nas tomas dojede, od bauaraka nas rotrhnuli ty sneci...no a pak si mi zmizel i ty No ja jsem stihnul najet v tý křižovatce ještě před toho malýho citróna,kterej se mi pak pořád lepil na prdel a definitivně jsem vás ztratil na tom mostě se semaforama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 hosi... hlavne se dobre domluvit jak jednoduche.... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 no ta c1 sem koukal jak ti koukam co vezes v kufru, to byl kokot... a ty svetla to byl konec, ale jak se rika na snehu nezastavuj tak hlavne ze sme vsichni dojeli OK domu ale jako garnyho odbocka a vsichni slepe za nim to bylo gut, jeste ze v koline uz to znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Katka má dnes svátek, takže vše nej nej nej a kde máme chlebíčky a rum s kolou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Katka má dnes svátek, takže vše nej nej nej a kde máme chlebíčky a rum s kolou? Dík bobe Rum s kolou nebude, páč ta došla, takže jedině s kofolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 a tak s kofoličkou, ta byla v sobotu a bylo to fajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zdar Lamy!!Vy ste hlavne ujeli vsichni..ja nez doodmet auto a zapnul navi,tak ste byli fpyci..Tak sme si dali vyletni tempicko dom sami... To ste teda kamaradi.... He,Garnyho storka taky pekna... :D Vas mohl vzit aspon na kaficko,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ale jako garnyho odbocka a vsichni slepe za nim to bylo gut, jeste ze v koline uz to znam No ja to v Koline sice neznam, ale smer na Prahu udrzim kdyz sou vsude cedule ze jo. Takze kdyz tam Petr vodbocil a Kocht za nim tak me napadlo ze bude treba mala zastavka, benzinka nebo tak. A prd von si jel na navstevu. Jo a Kocht vodbocoval a ja nemam navi zejo, ale zase mi bylo jasny, ze jede na dalnici coz uz se mi nechtelo protoze stara silnice je pekne rovna a da se tam valit tak proc si zajizdet na dalnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 A samo, Katce vse nejlepsi k svatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 I ja se pripojuji k prani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 nj tak posilame nejaky ty rumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Jako ja stale nemuzu dospat vikend ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Jako ja stale nemuzu dospat vikend ! To by mě zajímalo, co děláš po večerech a po nocích, když to nemůžeš dospat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 naprosto v pohodě regenerace organisnu proběhla již v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky