Ol@f Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 se nekdo ma. BTW ty twoje ledky jsem do auta nakonec nedal a asi nai nedam, protoze to dela nejaky neplechy v elektrice. Minimalne 10 bych ti jich mel vratit pokud se nepletu a nechces tu druhejch 10 ks odkoupit zpet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Vsichni delaj hovno koukam,jak tu kafrate.. Nechce nekdo objednat neco od Thule,kdyz jsem u toho..? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ledky si nech vsechny a vracet nic nemusis...bych je mel k nicemu a valeli by se jen v garazi a nebo bych je vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 super tak je vyhodim ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Nazdar chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dobré ráno, pivo? rum? víno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dobré ráno, pivo? rum? víno? kafííííčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dobré ráno, pivo? rum? víno? čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nejde rychlovarka, horkého nic nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 hej hola - pivo a rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nejde rychlovarka, horkého nic nebude sporák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nejde rychlovarka, horkého nic nebude tak ponornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 heh zeru bobika a zapijim ho kafem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ponorná spirála je už pár let vyhozená a sporák není pivko s dvojitým rumem pro Ovidia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak ze se budes vymlouvat jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 pivko s dvojitým rumem pro Ovidia presne jako vcera vecer dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já měl včera jen ty piva ve Startu až do zavíračky můžu ti udělat kakao, to bych fouknul do mikrovlnky mliko a ty si pak jen zamícháš klaklao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ty brdo ve startu sem nebyl ani nevim.... posledni dobou jen vobrazek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 čoveče já byl ve startu po 1,5 roce na pívu a bylo to tam moc příjemný, česnečka báječná a výborná topinka s masovou směsí. Jinak v poslední době jedině Bondy a dole Italská restaurace, maj tam super bílý víno a cestou od tamtud domu (rozvoj) zastávka v Huse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jooo huda se nam rozjela ) no v bondy sem se jeste nenalil - ale neni vsem dnum konec ze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Rozvoj jsem zkusil nedavno a nebylo to tam uplne nejhorsi, Husa byla vzdycky narvana, ze jsem se tam nedostal a Start si ted nevybavuji kde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ty voe sledujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Na rozvoji mají hnusný pivo, ale dobře tam vařej a mám to domu pár kroků Husa je v pohodě, ale musí se zamluvitm stůl, jedno cesťáckýý se dá bouchnout na báru a k ránu dom. Start - jak je ulice mezi Kaufem a stadionem, tak dozadu jakoby k Radouči asi tak 500 metrů a je to po pravý straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky