O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ok jdu to ted hned vyfotit a poslu tito na mail posli adresu na mail---SZ oukej - moc dikas - vse tak nejak vim ale v tomhle sem nemel jasno!!! mas u me pivsona -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 takze odeslano a pivo nepiju jsem abstinent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dobre colu nebo Tee tak ted uz vim co mi chybi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ok domluveni cola a fanta dohromady....uzasny napoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak a jde se na O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 pekne poledne všem ...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ták a po obědě, kus eidamu obalenýho, jeden obalovanej hermelín, brambory a zelenina před chvilkou klapla likérová špička a příjemě si tu funím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak ja mam teprve obed pred sebou :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Poobede...brambory a smazena kureci kridla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tady se zase dre k smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 taky to mam za sebou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ja nemakam...ale ted musim nakrmit papousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 to vsichni vidi, ze nemakas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já jsem jen vobyčejnej dělník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 vzdyt mi jsme nosici vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dyk já tady dřu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 no tak a je to... jeste 3x zavadim vo entr a pak 2x eskejpnu a prdim na to neska..... jde se serfovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 :D dneska budu ještě "negřit" 3 a půl hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 hlavne, ze se nepredrete panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 a ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ja dru jako sroub :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak se nenech vytočit šroube a namaž se, nebudeš dřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 namazal jsem se nedavno, a druhej den jsem byl zadrenej slusne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nějaký nedávno si pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky