Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 To jste potkali vílu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 boží božkov mě čeká v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 horela hodinu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 du chrapat-narocny tyden a to jeste nekonci..... kuva morgen certi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 dobré ráno, dobrý den máme vytřeno, hrbatá uklizečka právě vytírá hajzlíky, tak bacha ať neuklouznete až ponesete raní sraní. Na stole je konvice s kávou a kakaem, tvarohový koláče, tak si berte hrnky jsou v almaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 bre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 dobré raníčko omladino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak a pro otrlé tu máme plachetnici a pepsi (já už mám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Taky zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 já mám coca colu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 a co je lepčí? Pepsi nebo Cola? Já teda raději točenou pepsi. Ale když je někde točená kofola, tak kofolu a plátek citronu A hlavně bez ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Kofola je nejlepšejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 máš pěkný auto, cutná ti dobrý pití, to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jasny ze kofola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 máš pěkný auto, cutná ti dobrý pití, to dá rozum Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Ale já nechtěl, aby se to tady kvůli mě zaseklo, omlouvám se a jdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ale ale, kouřová pauza musí bejt ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 brej den - tedy dopoledny? - kuva dnes hlad uz cekam na obed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ještě hodinu a hup do grandu (věnec). Maj to tam ukrajinci a výborně vařej a co víc, za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ještě hodinu a hup do grandu (věnec). Maj to tam ukrajinci a výborně vařej a co víc, za pár korun Tam sem chodil obcas taky - hele a bezi dole uz ten kulecnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 brooklyn, jj tuhle jsme tam nakoukli a jelo to normál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ja sem tam chtel pred 3-4 tejdny a closed...... jaky maj porce u vence? a ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 porce pro mě akorát a to jsem žravej, s mulťákem se vlezeš do 80 káčé a vedle věnce je dole cukrárna, tam maj príma likérový špičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak to se tam skaknu podivat pristi tejden - a hlavne na tu spicku jinak mi chodime porad jen prazak-cedecko-cina a nekdy chorvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky