Tomas_ek Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 to byl zase večírek, prdele v deset došla zelená.. bylo jí moc a nám chutnala... jedena apůl lahve vína k tomu
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 NORTON CLUB A koho jste nakonec přeřízli - čerta nebo anděla ???
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Prosinec 2008 Vloženo 7. Prosinec 2008 Co mě ? Já se mám gut !!! Do hokny jdu až ve středu, veku pěkně svítí oskar a vyjímečně mě nikdo neotravuje u netu, tak to jde. Ale asi vezmu psa a pudu se kochat známou krajinou !!!
TomasB Vloženo 7. Prosinec 2008 Vloženo 7. Prosinec 2008 to byl zase večírek, prdelev deset došla zelená.. bylo jí moc a nám chutnala... jedena apůl lahve vína k tomu fujtajbl, no vy ste ale čˇuníci, chlastat zelenou
Ol@f Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 nazdar devce bauiii: co bys chtel v pondeli po ranu kazdej jeste dospava kocku z nedele
Andílek Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 nazdar devce bauiii: co bys chtel v pondeli po ranu kazdej jeste dospava kocku z nedele Jakpak se mame??
Ol@f Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 no pondeli, vikend mohl bej sice lepsi ale taky horsi. Byli jsme nakupovat "tiche vino" jako vanocni dary do firem, a tak nam cestou domu v fufru cinkalo 110 lahvi a dva demizonky. Akorat jsem hladovej pac rano nebylo co snidat. A co u Tebe ?
Andílek Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 tak u me nic necinkalo ja jsem mela s Pidou odpocinkovy vikend takze naprosta pohodicka
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 nazdar devce bauiii: co bys chtel v pondeli po ranu kazdej jeste dospava kocku z nedele ja nedospavam vubec nic, cilej odpocatej proste parada.
Andílek Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Kaciii !Jak se mame ? No mohlo by to být lepší, ale ujde to Co ty??
Doporučené příspěvky