Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hele ty už jsi v Praze a ani se neozveš? No uz asi 14 dni Ale prvni tyden se stehovalo a tedka druhy to byl docela zahul v praci. Kazdopadne jestli mas cas tak se ozyvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No myslela jsem ze to bude horsi V Praze se mi kupodivu zalibilo v praci naprosto super zatim takze si nemuzu stezovat Copak u tebe? Co novyho? No tak to je fajn, já byl v Praze včera a taky jsem si nestěžoval... U mě pár drobných změn, po prodeji Leona na konci léta jsem dospěl k závěru, že by to zase chtělo Seata a tak jsem koupil černou Arosu, vyloženě na bejkárny. No a taky su čerstvě zamilovanej, takže maximální spokojenost. Jo a na celý vánoce a Silvestr jedeme hromadně na horskou chatu do Krkonoš, takže to bude zajisté velice kvalitní kulturní zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No uz asi 14 dni Ale prvni tyden se stehovalo a tedka druhy to byl docela zahul v praci. Kazdopadne jestli mas cas tak se ozyvam Tak až budeš mít klídeček,písni mi a něco vymyslíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Spidi: No tak toe super Taky se chystame s bandou na Silvestra na hory... ani nechci domyslet co se bude dit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Spidi: No tak toe super Taky se chystame s bandou na Silvestra na hory... ani nechci domyslet co se bude dit že by nějaké to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak až budeš mít klídeček,písni mi a něco vymyslíme Vicemene uz mam takze po praci muzu kdykoliv Nevyhoda je ze delam utery az sobota do 19 hod... takze spis nekdy vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 že by nějaké to ? Minimálně 3x denně, jinak je to o ničem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 že by nějaké to ? No to mozna tak nejakej grupac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No to mozna tak nejakej grupac Taky dobrý......no takovejch 5 holek a já...hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No to mozna tak nejakej grupac Ufffff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jinak pozor na tohle auto http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=160840 sice super cena,ale ještě před měsícem jsem ho viděl se serviskou a natočeno měla přes 200 tis.km.Lidi jsou fakt dobytci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Taky dobrý......no takovejch 5 holek a já...hmm Pán je gurmán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Taky dobrý......no takovejch 5 holek a já...hmm No vzhledem k tomu ze to bude akce s motorkarema tak tam moc holek nebude no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jinak pozor na tohle autohttp://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=160840 sice super cena,ale ještě před měsícem jsem ho viděl se serviskou a natočeno měla přes 200 tis.km.Lidi jsou fakt dobytci A navíc za ty prachy je to docela trapas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No vzhledem k tomu ze to bude akce s motorkarema tak tam moc holek nebude no Tak to je spíš výhoda pro Tebe, záleží totiž na úhlu pohledu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 A navíc za ty prachy je to docela trapas... Myslíš že je to moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to je spíš výhoda pro Tebe, záleží totiž na úhlu pohledu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Myslíš že je to moc? No když to srovnám s cenama třeba v Belgii, tak fakt trapas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 no jo,jde to pěkně dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No se směješ, ale já byl minulej čtvrtek s kámošem u nás v baru a seděly tam dvě slečny zhruba v mém věku (třicátnice pozn. autora) a v hojné míře do sebe kopaly panáky Jägermeisterů, prvně se smály na celej bar, pak začaly obě brečet, poté pozhasínaly světlo v celý baru a začaly spolu tančit na ploužáky Haničky Zagorové... No a kamoš na to říká: "Víš to vole, takhle dopadnou baby, který nedostávaj třikrát denně do čáry..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 kam jedete Lubo do Kerkonos?? taky se tam budu vyskytovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Spidi: Pekny no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 kam jedete Lubo do Kerkonos?? taky se tam budu vyskytovat Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED, jež se nachází v krásné oblasti východních Krkonoš na Předních Rennerovkách v katastru obce Strážné u Vrchlabí v nadmořské výšce 1.207 m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Spidi: Pekny no Ze života... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Cest praci soudruzky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky