Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED, jež se nachází v krásné oblasti východních Krkonoš na Předních Rennerovkách v katastru obce Strážné u Vrchlabí v nadmořské výšce 1.207 m ;)

toz to neni vubec spatny vyber. bude nejaka lyzovacka nebo pouze konzumacka??

Vloženo (editace)
Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED,

Uff Spidak bude nastesti daleko, otazka je jestli 30 km je dost daleko :smich:

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
ale to nebý já ani moje druhé já, které si říká ty. Takže žádnej já-ty, ze kterého vzniknul jety :D :D

No já nevím jak ty, ale já bych šel na pivo... ;)

Vloženo

nene, není čas, něco zde na fóru nastavuju a je s tím víc práce než jsem čekal a navíc, zítra brzyčko musím vstávat, tak žádná alotria a ani skotáctví :D

Vloženo
Tak to u mě je brzo když mám nástup 3:20 a musím vylest z pelechu už ve 2:00 - to jsem pak celej den potom jako po fetu !!! ;)

Ale za dobře odvedenou práci si dáš potom aspoň dvojku !!!

Jaja, takový nástupy v 00:15 nebo 01:45, to je fakt žůžo... lol

Vloženo

počet pracovních dnů v měsíci krát osm. Tolik hodin musím na konci měsíce prokázat a každému je srdečně jedno, kdy je udělám. Třeba dnes jsem vůbec nedošel :smich:

Vloženo

To je dobrá pracovní doba. :palec2:

Taky to tak podobně mám. Bylo by to trochu přemlouvání jednoho člověka, ale taky bych mohl dělat 14.dní, měsíc haway a z druhýho metru posledních 14.dní. Ale to by tam u nás někteří těžce nesli tak je rači nedráždím. Stejně ještě některým ležím stále v žaludku. lol

Vloženo
Ty máš taky takový a koukám ještě lepší a lahůdkovější nástupy v hokně ???

Ne, do hokny chodím normálně na osmou, tyhle nástupy mám, když se chci s někým svézt... ;)

Vloženo
Cože cože ? Nic nevim, asi nečtu... lol

omlouvám se musel jsem zdrhnout.....

Jak nevis jak nectes ? :) kdopak ti rikal,ze tam mas tu fotku dat ha? ;) ;)

jinak dobrej večír všem .. .)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...