jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Hornbach bych do toho rači netahal. Tam se dá sehnat i 300.litrová bečka a to by pak bylo na hodně dlouho - teda u aspoň u mě jo !!! málo chlastáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Nemůžem chlastat dvá - stačí že chlastá auto !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 si kup trikolku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 300 mojita nebo jak se ta sracka pise by mohl bejt taky poradnej cenovej spas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Nemůžem chlastat dvá - stačí že chlastá auto !!! Proto mám nafťáka a zbyde i na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 si kup trikolku :-) Ta drží v zátočinách špatně rovnováhu, to by nebyl dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Bré večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Nápodobně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Jak to jde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Dneska už mě není tak veselo jak včera - ráno vstávám ve tři do hokny a dojedu dom až večer. Ale jinak to musí jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Panejo ,co ze tak brzo ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ve tři otevřu očičko a pojím něco prášků, lehnu ještě na půl hoďky, pak se probudím a 4:27 nástup. Ale v zimě se nedá na akorát, musím si zatopit !!! Né v každým BUSu fungeje vyhřívání sedačky A to bejvá někdy ještě o hodinu horší !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 bry ranotak koukam ze se resily zvuky-auta tak pridam svoje NEJ Pan je Gurman, good choice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 nazdar Jero chlape tebe jsem nevidel, koukam avatar menis jak na bezicim pasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jasny,, no tak to mas teda nabity den ,,jak to myslis s tim BUSem ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 nazdar Jero chlape tebe jsem nevidel, koukam avatar menis jak na bezicim pasu. Ol@fe čáu ! no moc jsem se tu posledni dobou neukazoval no,ale s avatarem si hraju porad jako malej Co ty jak se dari ? .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ale cece, pred vanocema znas to. Jeste 13 dni a moje polovicka se konecne vrati po 4 mesicich, jediny naco se netesim je ten uklid co tu musim spachat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Úklid stylem kontejner a jdeme nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ale cece, pred vanocema znas to. Jeste 13 dni a moje polovicka se konecne vrati po 4 mesicich, jediny naco se netesim je ten uklid co tu musim spachat. Jo tak to verim , pred vanocema je rusno ,hlavne tento rok je toho nejak moc... Darky nemam nakoupeny,ani nevim jestli se k tomu dostanu ,ale snad jo ., Panecku po 4 mesicich ,tak to uz se tesis moc co ,uklid bude vpohode ..nebo pozvi uklidovou cetu .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Třeba tu co je v " Jak se staví sen " a máš uklidíno jako nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Třeba tuhle.,, ...sevsim vsudy.,,Taky bylo dneska uVas takhle? .) slunicko a mraz ... Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) ... se konecne vrati ... Tak doufám že nezanevřeš na klubové weelety s kamarády co nejezdí na spotřebu !!! Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Jero: taky jsem s darkama celkem na stiru, nejak se to poda a vyresi samo Hrabe: podle vseho nezanevru, videla fotky Bauiho na besidce a ptala se jestli to na jarni besidce prechlastame. S tim kontejnerem nejsi vubec dalko od pravdy otazka jestli bude stacit jen jeden. Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Celkem si myslím že aji jo. Ale vzhledem k tomu jaká už byla na podzim kosa, tak budu jezdit asi víc hned z jara. Takže od besídky zase bude veselo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jj. Pokud to v praci pujde stejnym tempem jako ted, tak se mozna necham ukac jako spoluorganizator prvni vicedenni akce na morave, teda nejsem si jistej jestli bude prvni ale podle toho jak po tom kazdej vola tak asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky