MichalF Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 V ramci moznosti, to ze bych spal snad uz ani nema cenu opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ja bych taky spal ale u tebe me to vubec neprekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jojo uz aby bylo jaro a Misa se probudil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 to mas jen pres zimu jo??? si prave nejsem moc jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 nazdar alkoholici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tady v hospodě a v tuhle dobu - to ještě neé !!! Jinak dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Bré večír ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 brej večer, už aby bylo osm - to půjdu na jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zdravim .., dneska bych takyjedno dal ,ale ta zima me celkem odrazuje ikdyz v hospe je krasne teplicko ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 no s tím jedním je to samozřejmě lež nehorázná, takže pak bude teplíčko, možná budu cestou dom i vařit, takže bundošku rozepnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ...tak,,ono se to vzdycky takhle rika ze ...rozepnuta bundoska je samozrejme posleze nezbytna ... to ja budu rozepinat asi az v patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 hih, já dnes, ve středu, pátek i sobotu výkendové výkony budou samozřejmě zajímavější, ale i ta středa bude stát za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Copak planujes na stredu ? ... Navstevy vycepu uprostred tydne jsem uz raci vynechal ,nekdy to na druhy den delalo v praci peknou neplechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 středa je jeden z mnoha vánočních večírků a to já chodím téměř jen přes týden a víkendy mám raději strávené jinak nežli zkroucenej v posteli a fuňení na rtech se slovy, že už nebudu pít :D spíš taky nemám rád ty vyložený víkenďáky, co se celej tejden třesou na to, jak se v pátek vožerou a maj to vlastně plánovaný, rád svůj organismus překvapím ze zálohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ááá,už se tady zase chlastá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Ja si to pravě vetsinou po tech mnoha zkusenostech planuju az na patek a vikend : ) ., v patek mame taky vecirek a v sobotu party ,,pred vanocema to bude zase zahul na organismus ,snad to bude oukej ... a prekvapko nekdy udelam sobe kdyz uz prestavam videt .... Jiří Zdar ! : ) Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 no v pátek máme velkej firemní večírek, to bude zlý. Loni hrál děda mládek ilegall band, byl ohňostroj větší než na silvestra a víno teklo proudem, hrál se golf, bylo casíno, jsem zvědav čím to letos trumfnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Rika se ,ze kazda akce ma byt rok od roku lepsi ,takze ta letosni bude asi dobry zahul ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 chudáci játra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak nějak ) , tak abys mel chut slavit na silvestra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak tohle mě mine jednak jdu na silvestra do práce a plánované opíjení na poslední den v roce mě nikdy neoslovilo a taky nerad chodím se stádem. Takže zůstanu střízliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jo tak to je potom jina ... alespon si ten Novej rok uzijes vpohode.,, ikdyz jak se rika na Jak na Novy rok tak po cely..., lepsi byt v praci nez chodit cely rok šejdrem .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Todle se mi libi : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zdravicko Michale ...., pekny Scirocco kupujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak právě Novej rok je 1.1. a to já budu svěží a na pohodu No majte se tu hezky, já vyrážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky