baurak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Já mám tři dny do klídečku Koukam už si Jirko přihlášenej v Mogulu?Jinak zdar všem jj jsem na 22.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Jo,takhle... takze si svezeni nechavas jako darecek pod stromecek Noo,je vazne krasnej ! pokud se to do tý doby stihne Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 petr81: tak jsem to rozepsal všem baurak: já jedu taky a jsem docela radši v práci než vidět jak všichni šašej s vánocema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 petr81: tak jsem to rozepsal všem baurak: já jedu taky a jsem docela radši v práci než vidět jak všichni šašej s vánocema díky pane já šašit nehodlám, hodím pohodičku a klídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Tak jsem teď koukl na net a nestačím se divit Po Suziki končí ve WRC i Subaru. Jsem se chtěl ještě naposled jet někam podívat na WRC, ale na 6 aut to fakt nemá cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 coze? i Subaru? taková tradiční značka ve WRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 petr81: tak jsem to rozepsal všem baurak: já jedu taky a jsem docela radši v práci než vidět jak všichni šašej s vánocema tak osobne ani nevim co bych celou dobu delal, tak si to spestrim praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) a je to tu Vice fotek zde Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 coze? i Subaru? taková tradiční značka ve WRC bohužel ano. řekl bych , že tomu pomohli i nové předpisy vymyšlené FIA od r. 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) A doprkna,, zebych zkusil dalnicni policii ? ... Ted uz to nebude takova sranda no ... Konec Subaru WRC je skoro jako konec WRC vubec.,, Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 A doprkna,, zebych zkusil dalnicni policii ? ... Ted uz to nebude takova sranda no ... pokud je budou používat jako Mondea tak bych se jich fakt nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jj dalnici policie s R36, klidne beru i prescasy par mesicu i neplaceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 To je fakt.,, mondeo na dalnicich jsem uzu dlouho nevidel.,, Vetsinou si je mesta pujcujou pro zvlastni pripady .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 vypadaji velice pekne, doufam ze me nikdy nezastavi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 no...vypadají fakt pěkně i motory...Taky bych je nerad potkal. Jen jsem zvědav jestli si na ty opravdový piraty silnic fakt šáhnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 maximálka 250, to jim stejně všichni opravdoví piráti ujedou vždyť i ta moje sračka jede tacho 240 a podle gps 235 a to je to sériová sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ono hlavne na ty lidi co maj drahy auta a hodne penez stejne nic nezkusej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Me spis vadi, ze zadna kontrola na dalnicich neni. TO ted nemluvim o rychlosti, ale spis o pomalosti. To jak nektery ****** jezdej to bych blil, jede 85 za kamionem kterej jede 83, nekouka do zrcatka a jede si do leva atd atd ... mnohem horsi nez ridic soustavne v klidku jedouci svojich 160kmh a soustredici se na jizdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 no to jo, to je největší peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Me spis vadi, ze zadna kontrola na dalnicich neni. TO ted nemluvim o rychlosti, ale spis o pomalosti. To jak nektery ****** jezdej to bych blil, jede 85 za kamionem kterej jede 83, nekouka do zrcatka a jede si do leva atd atd ... mnohem horsi nez ridic soustavne v klidku jedouci svojich 160kmh a soustredici se na jizdu. kde jsi me potkal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 cestou na besídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 nebo z Besidky ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Navic posledni dobou se mi zda, ze cim dal tim vic lidi jezdi cca 90kmh, takze vsichni ******* co jedou 110 se serou do leveho pruhu a predjizdej ty jeste vetsi ****** ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 já jezdím po dálnici cca 105 až 110 a docela i předjíždím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 bobika, s tim podpisem se neda nic jineho nez souhlasit, mozna bych doplnil bez cocky, ale jinak strilet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky