baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no to vis neni to jednoduchy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 @ Andilek doma pekne u PC a stranek fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Se nekdo ma ... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 v praci to jede po ranu pomalu kazdej serfuje, to bych se asi uvztekal. Kdybych se na snidani doma vyprd tak bych mohl byl o pul hodiny driv v praci, ale to maji asi vseci co maji PPD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 ja jedine v klidecku doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 @ Andilek doma pekne u PC a stranek fora. to já taky... doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nechci aby to znelo, ze se opakuju, ale SPAL bych. Uz aby bylo jaro ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 taky bych spal, obvzlaste po tom co me v noci budili tri telefonaty. jinak ja snidam v praci, mame naproti kancelarim pekarnu, tak si tam vzdy kupuju cerstve pecivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 chjo, a děvče tam není... Ou sorry,nějak jsem přes toho psíka přehlédl,že to si ty Omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Teď baštím broskvovou přesnídávku od Hamé - dobrá to snídaně Kluci, snídáte doma nebo až v práci?? přece nebudu snídat doma zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nechci aby to znelo, ze se opakuju, ale SPAL bych. Uz aby bylo jaro ! A musíš vstávat tak brzo !!! - sem se konečně dneska trochu dospal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 tak jsem si dal kolecko po strednich cechach a jsem tu zpet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Buď pozdraven takhle poránu !!! Tady to vypadá že buď všichni strašně pracují nebo se přesunují k domovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 poranu?? no ja pracuji a nevim jak ostatni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 já pracoval dopoledne, nějakej kšeftíček ve škodovce, tak jsem tam chvilku obejdil, oběd a teď tak nějak piánko, připravím si nějaký plochy a zítra zase do škodovky s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Sem se konečně trochu dospal. Přes weekend noční a včera v bolce tak zatím nebyl čas. Ale od zítřka jdu na odpolední tak konec srandy a začne zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jak bylo v MB?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Pěknej weelet. Zase jsem viděl ve škodovce něco dalšího takže super. A hlavně jsem i někteří ostatní viděli jak se zajíždí auta v bolce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jj na tom jejich tankodromu?? ja na nem jel asi 3x a nic moc vevnitr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 To si dovedu představit jak tam člověk musí lítat a skákat ale takoví zajíždění jsem nemyslel. Určitě víš o kom mluvím a divil bych se kdyby se neozval - se pak diví že jezdí za 20 na 100 Ses mohl taky stavit potom na kus řeči a na kafe !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jsem nevedel, ze to tak protahnete ale bohuzel bych stejne asi nestihal, vcera bylo hodne prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 To je blbý. Snad se zadaří zase někdy příště nebo až na besídce ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 neboj hrábě, já se neozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 ja myslim, ze to vyjde nekde driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 neboj hrábě, já se neozvu Ještě že jsem tam nejel svým autem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky