Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no ty vole mě stačilo pře chvílí jet jenom k hypernově na parkplatz a myslel jsem, že mě jebne. Sem myslel, že vezmu platební kartu a tak za hodinku, dvě mám vyřízeno. Takhle to vidím minimálně na půl dne, prdele. Nech to na weekend a pak jeď zrovna za Chocholouškem bo tě z toho jebne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Moravská metropole zdraví zbytek světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 mě trefí i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jedu s mladým na chálku tak když teď neřešíš spotřebu tož dojeď !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Jenže to je poslední dobou jenom část. Zbytek bývá už hned od ledna jak začnou slevy a výprodeje. Jo ,tak na todleto se tesim i ja,,, snad se podari schrastit par veci za prijatelnejsi cenovku.,, Spiďul Zdarec ! Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 rofl chlapi http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=951814 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jo ,tak na todleto se tesim i ja,,, snad se podari schrastit par veci za prijatelnejsi cenovku.,,Spiďul Zdarec ! Taky v to doufám. Koukám po navigaci TomTom GO 730 T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ta elektronika pujde rapidne dolu si myslim ,, jsem myslel,ze si poridim nejaky laptopík ,ale kaslu na to tedko ,,pockam na vyprodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 nouta jsem si koupil před měsícem a naopak ještě podražili kurvy, ale čekám že po vánocích to poleze dolu. Chci si koupit nějakou telku lcd, tak kolem metru, tak uvidím hrábě, já už jsem po jídle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 To já koupil tak před 4.měsícama stolní PC a teď nevím jestli jsem neudělal blbost. I když dokůpit ještě nějakou lacinější cestovní verzi ještě s XP by taky nemuselo být špatný. V únoru mám narozeniny tak se huvidí do čeho investujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 ... Ti aspoň vytráví po cestě na zákuseček !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Spiďul Zdarec ! Zdar jak Brno Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nazdar mládežníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Brej vecir ! Buď zdráv Mišul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Michale, ty nespíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nespim cece, koukam na box. Jinak vsechny Vas zdravim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jsem zase tu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 A zase sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 brou sokolíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Snad nejdeš do hajan !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Bre rano. zn. snidame u stranek fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 ahoj, taky jsem po snídani. ruské vejce od české slepice a dva rohlíčky čerstvý, mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Dobré ránko ... Táák,, dneska posledni radoby pracovni den a zitra uz si zacnu uzivat vanocni pohody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Bre ranko ! :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky