Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
copak Jery ? Jsi to vcera prepiskl :D

To je slaby slovo :D ... rano jsem nevedel co se deje ...Vcer ajsem na dííze potkal Tazze z fora ,pozdravil me a nez se mi zaply ''gvinty'' kdo to vubec je ..panecku ,,mazec po dlouhe dobe krasny vylet ...koukam,ze jsem tu dokonce i posilal pivka :D néé,,

Vloženo
To je slaby slovo :D ... rano jsem nevedel co se deje ...Vcer ajsem na dííze potkal Tazze z fora ,pozdravil me a nez se mi zaply ''gvinty'' kdo to vubec je ..panecku ,,mazec po dlouhe dobe krasny vylet ...koukam,ze jsem tu dokonce i posilal pivka :D néé,,

:D ty si zase musel vypadat :D kde si potkal Tazze??byl v 3nu nekde??

Vloženo (editace)
:D ty si zase musel vypadat :D kde si potkal Tazze??byl v 3nu nekde??

Palo caues :) jo,ptal se me kde te mam rikam,ze nevim ,ze my spolu na akce jezdime autem :-D ,ale jelikoz jsem byl vypit tak ''kííla'' nikde :p ...

V Carodejkach jsem se byl rozparadit :))

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)

Jj ja taky vcera mel mensi viliovku...to zase bylo :D kurna skoda ze jsem tam nebyl taky mohli jsme pokecat o nejakem tom mensim srazku treba po novem roce nekdy ;)

Editováno: , autor: Killer
Vloženo
Hola hola,Armin van Buuren volá :palec2:

To zas bude v álejích nablito.....ale za tu muziku to stojí :palec2:

zdarec,,:)

ani nemluv.)kdy to je ? ...

Killer - No .rikal jsem mu,ze neco vymyslime ,ze tedko neni moc casu a pocasi na kokot ...

Vloženo

To byl zase dneska den... presolila sem testoviny, presladila sem caj, spalila vanilkove rohlicky a vubec nic sem doma nestihla uklidit :D bych ty pripravy na Vanoce uplne zrusila :)

Vloženo
I ja zdravim osazenstvo.

Nadlabnuty ale nic moc vyspany :(

no tak to si bez lehnout ne- co te brani? ja az prijedu odpo domu tak to zalomim na 2 hodky ihned :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...