O.v.i. Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak to uz vypadalo na klidny pondeli a nasledne utery ale predchozich 15 min. vse zkazilo takze zatim zdar a jdu drit ..... kuva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 po me zase chteji prace nejak az moc :-(( Po mne take :/ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 @Jirka3 : ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Hele Michale,jak je na severu?Po O frcim nach Nový Bor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Po mne take :/ ... takhle pred vanocema je to hrich!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Hele Michale,jak je na severu?Po O frcim nach Nový Bor No na pohodu ... rano chcalo ted nic ... zadne drama zadnej snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jirko ty prodavas auto jo?? si ji tak dlouho nemel ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No na pohodu ... rano chcalo ted nic ... zadne drama zadnej snih díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Chce novejsi panacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jirko ty prodavas auto jo?? si ji tak dlouho nemel ne?? jojo,je na prodej,mám ji cca 7 měsíců.Změna je život.Nevíš o někom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 A co mas vybrano po fabce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Koukám po nějakým všehrabu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Dobré dopoledne všem těžce pracujícím hospodářům !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 taky naštěstí relativně klid, sice něco dělám, ale to je hlavně o čekání. Něco odklikám a čekám co to udělá. Cvičená opička by tu teď místo mě mohla sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Koukám po nějakým všehrabu Neco konkretnejsiho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Dobré dopoledne všem těžce pracujícím hospodářům !!! někteří jen práci předstírají Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to me taky sere na neco kliknu a mam 20min cas nez se tu udela kua :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Měl jsem právě nabídku na skvělýho pašíka,taky jsem se kvůli němu rozhodl prodat fabuli.Bohužel už je pryč.Tak nevím no,budu vybírat dál.Každopádně to nebudu nějak hrotit,kdyžtak si nechám fabuli,ve švajcu stejně jezdím Defendrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to me taky sere na neco kliknu a mam 20min cas nez se tu udela kua :-(( A copak to delas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Pecu na to du na obidek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 ty jo ja mam hlad jak nevim a ty prace jeste vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 někteří jen práci předstírají Ahojky Tak to já mám klídeček až do zítřejší 23:00 kdy mám nástup do pracovního procesu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak to já jsem dneska bez obídku,před Novým Borem mě ještě čeká zubař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to me taky sere na neco kliknu a mam 20min cas nez se tu udela kua :-(( Tak klikni na 3. nebo na 4.věci a běž na chálku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 A copak to delas ? reinstal, kopirovani dat atd :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky