Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ale kdy ??? - příští rok určo No nic ještě si du na chvílu lehnout tak přeji jednak dobrou noc, tak i příjemné a klidné prožití svátků vánočních a bohatého Ježíška nejen všem hospodářům ale i kamarádům z fóra pokud bych se sem zítra náhodou nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tobě také to samé !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ....... zase vecirek............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak dnes se to mimořádně povedlo, pod věží... měli zavíračku v 22::00 a do 24:OO nás tam nechali, paráda. Škoda, že v huse měla double full off axis, inak se to ppovedlo maximálně. Koho jsme probudili pořváváním deutsche hitu , byli jste probudCCAD0&playnext=1&index=112 , tak se omlouvám. Nedej bože byli jste probuzeni zvoněním na zvonek, tak pádon.Schon Weinachsten fuhr alle leute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tady nikdo není mebo co? nikdo nikdy nezazpíval tak jako věra špinarová píseň z tenkrát na západě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 a co takovej šedesátosmej a depeše od Marty Kubišový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 a dnes je venku pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 ich bin kaput http://www.youtube.com/watch?v=h1NMctJs99w...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak jsem taky dorazil z předvánoční besídky :kol-99: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 ahooooj Jíro, a jaká, taky se motáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 decánko jo,ale zámek jsem trefil,jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 já mám takovej pocit, že jsem to drobásko odřel, ale juknu na to až ráno, je mi nějak šoufl. bylo toho moc. brou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 No já dorazil bez škrábanců.Ale ráno brzo vstávám,tak to jdu taky zalomit.Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Sakra,budu muset spát v sedě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak dnes se to mimořádně povedlo, pod věží... měli zavíračku v 22::00 a do 24:OO nás tam nechali, paráda.Škoda, že v huse měla double full off axis, inak se to ppovedlo maximálně. Koho jsme probudili pořváváním deutsche hitu , byli jste probudCCAD0&playnext=1&index=112 , tak se omlouvám. Nedej bože byli jste probuzeni zvoněním na zvonek, tak pádon.Schon Weinachsten fuhr alle leute Tak pokud jsi zpival toto,tak bych te chtel teda videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 JInak vsem dobre ranko a klidne proziti svatku vanocncich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tady nikdo není mebo co?nikdo nikdy nezazpíval tak jako věra špinarová píseň z tenkrát na západě Ta pisen je bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 hoj hoj ahoj, pěkné "ráno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 bobiku,ty jsi dobry. To uz vyspany ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 no jasně, parádně jsem si schrupnul, kdyby nezvonil telefon v obýváku, tak jsem z postele nevylez, ale vzhůru jsem už byl asi hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak se s Vámi loučím, bohatýho Ježíška Mějte se báječně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak se s Vámi loučím, bohatýho Ježíška Mějte se báječně Nápodobně ex Bobíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 no jasně, parádně jsem si schrupnul, kdyby nezvonil telefon v obýváku, tak jsem z postele nevylez, ale vzhůru jsem už byl asi hodinu Tak to jsi dobry....asi dobre trenovany Jinak cestik Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Jinak cestik Spidi Čao pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 uz vse nachystano na dnesek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky