Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak ať se to podaří Taky aby se dalo vzít nějaký to volno na srázek. I když napřed je práce a potom zábava ale rok je dlouhej, že !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Dal jsem si predsevzeti ,ze uz musim poznat vetsinu lidi z fora ,kdyz uz se mi to nedari unas v ove apod tak alespon nekde na besede nebo na skodahome .) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak na těchto akcích nechci v žádným případě chybět !!! Tam to nemít sebemenší chybičku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A ja planoval a nevyslo mi to ,,alespon ty ostravske se snazim stihat a vzdycky alespon neco pofotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Holt jsou věci který nejdou naplánovat a zákon schválnosti říká když už se něco semele, tak pokaždý když je to nejmíň potřeba. Třeba letos ty Ostravský skloubím ještě s nějaký výletem někam s někým. Uvidím ale nic rači moc dopředu neplánuju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Plany dpredu mi tez nikdy moc nevysly tak na to kaslu ,,na posledni KFC sraz jsem se tesil a az na miste jsem zjistil,ze jsem si kreditku a veskere finance nechal doma ,, to pak cloveka potesi.Jinac ty vylety je fajn napad ... hlavne at je hezky Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to by pro mě bylo tak daleko hodně blbí zjistit že nemám love a ani kartu Ale i to si myslím že by se dalo řešit a nebylo by to zas až tak hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ono to hrozny nebylo,jen mi dosly ve frydku baterky do fotaku tak jsem musel dat pres dva kila za nabijeci a pak jsem jeste kupoval masku ,,vse co mi zbylo razem zmizelo a ja byl celej den o hladu ale vpohode jinac,hlavne,ze jsem dojel a sraz byl delo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jj. Jsou určitý akce na který se opravdu musí !!! A letos by se mohlo umoudřit i počasí aspoň o něco málo. Ale zase na to jaký letos bylo to vždycky vyšlo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Urcite by pocasi se slunickem p¨Bodlo ,,myslim si,zeby se i ty skupinky vic daly k sobe a nechodilo se jen tak semtam a pak clovek ani nevi,ze tam dotycna osoba byla ... vsak uvidime co na nam Bady nachysta ..... Co synator ? taky je blazen do aut ? Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Synátor zatím moc ne ale mám strach až dodělá autoškolu a řekne "tato naval klíče" To pak bude veselo !!! Ale doma už to není ono a tak je lepší jezdit takhle po výletech. A já jsem maximálně spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Tak jasne...Ale zadne naval klice nebude ne ? si koupi pekne nejaky fáčko a zacne ...a nebo kdo vi co budes sedlat do te doby ty a treba na nej zlutas bude cekat ... Nic,,ted mizim do pelechu tak zas treba zitra Dobrou noc ! Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 To u mě zatím stejně nehrozí abych mu je dal. Jenže kdo víme co bude za 6. let ??? tak to ještě neřeším. Zatím se musí snažit ve škole aby vůbec mohl se mnou jezdit. Ale jsou akce kde je lepší ho sebou vůbec nebrat páč je hrozná drbna a strašně se mu líbí jak babky nadávají na všechno co jim řekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ...Nic,,ted mizim do pelechu tak zas treba zitra Dobrou noc ! To já to mám nějaký otočený s tím spaním. Tak zatím dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 A v hospodě zavládlo mrtvolné ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ale né nadlouho ... Zdravičko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ahoj takhle po poledni Sem se tady včera zapomněl pomale do půl patý. Mám v tom pěknej hokej !!! Venku svítí oskar jak na jaře. Ideální na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Jo venku to dneska vypadalo ,ze bude hezky ,ale uz tu mame zase šero .... Panečku cos vyvadel do pul 5 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 čuměl po navigacích, četl na fóru, chtěl si založit svoje vlákno ale zjistil jsem že nemám skoro žádný fotky, a ono to tak nějak pěkně uteklo. Dneska jdu zase na noc a kdybych spal v noci včera tak bych v tom měl dneska ještě větší hokej než takhle. Tak to abych šel ven aspoň na chvílu než se to sem od vás dostane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Panejo ta noční to je masakr.... Vybral sis alespon nejakou navi? A vlakno každopadně založ ,,sme mohlo u KFCéčka něco pofotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Příští rok to s těma fotkama musím doladit. S navi jsem skončil u TomTom GO 730 (nebo 930) T. Když už do toho ty love dát, tak ať to taky aspoň něco umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Jo,730 je vpohode stroj ... Ono v dnesni dobe je toho tolik,ze clovek neco koupi a pak zacne litovat ,ze mohl koupit neco jinyho ..muj pripad ,jak auto,tak navi,bike,... no ... Fotečky určitě nějaky spachej ... něco malo mam koukam ,ale neni to ono ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 S elektronikou se na to nedá takhle dívat. Něco koupíš jeden den a druhej týden už je zase něco lepšího. To bys musel každou chvílu všechno měnit a to se nedá Na to focení asi budu muset spíš splašit někoho s hodně lepším foťákem než mám já !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Jasne v tomhle mas pravdu : ) ... ono tak uz je to se vsim . Vsak staci obycejny fotacek,autak pekne nalestit postavit na slunko nebo nekde do prirody a je to bomba No a uz mas fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zdarec hosani. Tak jsem zvaldnul navstevy a jsem najezeny,takze mam do vecere postarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky