Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 teda to je nasazení tu. Já mám práci ještě na zítřek určitě, ale co budu dělat v pátek, to teda nevím. Jirko, se ví, že si dám jen decánko, ráno zase musím do práce. Ovi: kde jsi včera byl v solitéru v bondy? An: neříkej, že v tyhle dny si choděj lidi kupovat auta? Kolik km deně dojíždíš za prací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ovi: kde jsi včera byl v solitéru v bondy? nakonec ne kino koncilo pomerne dlouho tak jsme s kamosem a polovickama skoncili v MH u Machyho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak nakonec vyhrala bila masajka - mam to nedokoukany tak alespon neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 sme právě seděli v tom solitéru a dnes jdeme zas a nebo pod věž, se ještě uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 sme právě seděli v tom solitéru a dnes jdeme zas a nebo pod věž, se ještě uvidí. no mi dnes hokej a potom uvidime kde skoncime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 áá hokej, tak to bude potom Husa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 áá hokej, tak to bude potom Husa muze se stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 pořád děláš v tý železce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 pořád děláš v tý železce? jj sedim a klikam tu na misku jen pc a zidle se meni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak jsem zpet tady u nas u firmy zmenili prednost tak jsem si rikal, kdy to tady kdo tukne a nemuselo se cekat dlouho :-) pekna okta v kombajnu je tam decent poladena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 mobil, foto, sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ojoj to zamrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 se me tam nechce chodit zpet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ber to jako zdravotní procházku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ty by jsi me porad nekam vyhanel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak já vyženu sebe, jdeme na oběd k Měšťákům a jedno pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak to ja pujdu tak za hodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 to už budeš mít hlad a bude ti škrundat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak já vyženu sebe, jdeme na oběd k Měšťákům a jedno pivko ja dnes asi pod vez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 to už budeš mít hlad a bude ti škrundat ale nebude, ale tesi me tvuj zajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ale nebude, ale tesi me tvuj zajem prosimte koukam, ze mas moznost mit narzniky - myslis, ze bys dokazal sehnat ten prevlek na OII zadni? jedna se o tu orig. skoda tuning spojlery .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 parádní frankfurtská polívčička, debrecínskej gulášek a pivko, válím se tu a funím blahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 parádní frankfurtská polívčička, debrecínskej gulášek a pivko, válím se tu a funím blahem OOOO pekna prace - letim taky!! vez nebo prazak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 když se povede, tak u pražáků mívají naprosto fajnovou plněnou kapsu s bramborovou kaší, to je lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dobré odpoledne všem pracujícím co to maj v hokně za pár !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky