Andílek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dobré odpoledne všem pracujícím co to maj v hokně za pár !!! Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Čau. Tak jsem zjistil že se mám hodně co učit v tom posílání fotek došli aspoň nějaký ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 prosimte koukam, ze mas moznost mit narzniky - myslis, ze bys dokazal sehnat ten prevlek na OII zadni? jedna se o tu orig. skoda tuning spojlery .... nene jen narazniky a mozna by sis tam mohl dat rovnou facelift :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ja dnes asi bez obeda :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nešel jsi v 11, budeš o hladu, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Čau. Tak jsem zjistil že se mám hodně co učit v tom posílání fotek došli aspoň nějaký ? jj, mám je snad všechny Děkuji jak se máme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 když se povede, tak u pražáků mívají naprosto fajnovou plněnou kapsu s bramborovou kaší, to je lahoda jj znam - dobra jinak jsme meli nakroceno pod vez - cedule jak krava ze 30 jedou a dvere zamceny.... takze zase cajna..... ale sem prezranej jak prase.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nešel jsi v 11, budeš o hladu, tak ale to je neprijemna situace jestli ti je to jasny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nene jen narazniky a mozna by sis tam mohl dat rovnou facelift :-) no pockej pockej tam jsou taky ty odrazky vlastne... mas skladem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nemam ale pokud by byla zajem tak sezenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 jj, mám je snad všechny Děkujijak se máme?? Včera spokojenost a dneska to taky jde až na to že jdu v 22:55 na noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ve 22:55 bych mohl mit neco dobreho k piti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nemam ale pokud by byla zajem tak sezenu zjisti mi cenu prosim - predpokladam ze vymena by nemela byt problem - myslim teda kompatibilita.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ve 22:55 bych mohl mit neco dobreho k piti haha taktez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ve 22:55 bych mohl mit neco dobreho k piti A řekl bych že už taky hódně něčeho dobrýho v sobě, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 haha taktez Nojo no, nemůžeme pít všichni zaráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 zjisti mi cenu prosim - predpokladam ze vymena by nemela byt problem - myslim teda kompatibilita.... uz jsem jich prodal nekolik tak myslim, ze ne. cena 2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Teď se dívám na Addamsovu rodinu - no není nad trochu černého humoru poránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 baurak: jak pro koho, nepříjemná ovi: v číně jarní závitky a potom vepřové kung pao a voda neperlivá k tomu, mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 HF, ti dám po ránu ty budeš makat a všichni ostatní bumbat, hih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 A řekl bych že už taky hódně něčeho dobrýho v sobě, že no tak neco malinko ale ne mnoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 baurak: jak pro koho, nepříjemnáovi: v číně jarní závitky a potom vepřové kung pao a voda neperlivá k tomu, mlask pro me teda hodne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 no tak neco malinko ale ne mnoho Nemáš na mysli ten malinkej 12 litrovej kyblíček mojita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 uz jsem jich prodal nekolik tak myslim, ze ne.cena 2000,- hmm .....tak..... a mam brouka v hlave - mas nekoho kdo by udelal i lak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ovi: v číně jarní závitky a potom vepřové kung pao a voda neperlivá k tomu, mlask no ja to tam skoro vzdy nedojim takze zavitkky nemuzu..... a k tomu piiiivo a OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky