baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Sam chlastas ! ale prd velebnosti... zpracovavam fotky z Kuby tak za chvilku pridam nejaky pekny auticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 bry rano tak koukam ze se resily zvuky-auta tak pridam svoje NEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Aloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 čest !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 k takovymu pozdravu by se hodil nejakej koktejl nebo nebo aspon neco michanyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 k takovymu pozdravu by se hodil nejakej koktejl nebo nebo aspon neco michanyho michanice nebrat - leda tak cola rum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ale jóó já koktejly rád, piňakoláda, modrejhavajan... to já moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Zdar Boleslavákům a všem ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ale jóó já koktejly rád, piňakoláda, modrejhavajan... to já moc rád jenže ty seš ochlasta, to je něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Andilek: ahoj, jak se mame po ranu? Ovidius: jeste GIN a tonic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ale jóó já koktejly rád, piňakoláda, modrejhavajan... to já moc rád pinakolada si delas srandu ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mě to chutná vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Andilek: ahoj, jak se mame po ranu?Ovidius: jeste GIN a tonic hmm tak tomu rozumim Gin + tonic a do toho limetka nebo salatova okurka to nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mě to chutná vole sileny lepidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Andilek: ahoj, jak se mame po ranu?Ovidius: jeste GIN a tonic ahojky, mam se nachcipane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ahoj kluci zdar holko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tjo, tak já si dám i dobrej vaječňák a jako lepidlo mi to nepřijde. Lepidla jsou pro mě všechny berentzeny a podobný sladký srágory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 zdar holko mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 malo pijes a nebo soulozis. Baui salatova okurka? to si asi s necim pletes ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 když míchaný tak Vodku s Red bullem nebo džusem. A nebo whisky s ledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mame se?? pracovně a nechce se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tjo, tak já si dám i dobrej vaječňák a jako lepidlo mi to nepřijde. Lepidla jsou pro mě všechny berentzeny a podobný sladký srágory. tak jako vajecnak zvladnu jeden dva, ale dat si takovej michanej to ne berentzeny atd taky nemusim to je hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Petr81: a pan je extremista, to mi pripomina kyblicek, 9 panaku vodky a zbytek do litroveho dzbanu dolit energetakem. Porce por jednoho, dal jsem jeden pak jsem se pokousel o malej coz je 5 vodek a jeden energetak a to jsem uz neustal od te doby piju vodku samotnou. Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky