Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jj pamatuju temer 500 postu za den Co není muže bít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jj pamatuju temer 500 postu za den jj to tak tak...kdyz jsme se tady sesli tak to fakt jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ale co tak vzpominam tak to vzdy bylo velmi vydatny cteni...ono to o te besidce lonske co tady je...je taky velmi zajimavy Jo tak to sem cetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jo tak to sem cetla tak si asi dokazes predstavit jak to vypada kdyz se sejdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 jj to tak tak...kdyz jsme se tady sesli tak to fakt jelo Jj vetsinou tak po besidce nekdy To sem jeste chodila Kacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jj vetsinou tak po besidce nekdy To sem jeste chodila Kacka jakto ze uz sem nechodi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak si asi dokazes predstavit jak to vypada kdyz se sejdeme Taky bych rada nekdy dorazila ale nejsem v OC a nikoho neznam.. a prijet tam aby na me vsichni koukali jak na exota kdo toe co toe.. to nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jj vetsinou tak po besidce nekdy To sem jeste chodila Kacka to sem chodila spousta lidi, ktery uz tady davno nejsou...pamatujes kdy kiki volal Jirkovi do toho radia ohledne tech zvirat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Taky bych rada nekdy dorazila ale nejsem v OC a nikoho neznam.. a prijet tam aby na me vsichni koukali jak na exota kdo toe co toe.. to nevim no Jsme dva ,ale bandu bych osobne poznal velice rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Taky bych rada nekdy dorazila ale nejsem v OC a nikoho neznam.. a prijet tam aby na me vsichni koukali jak na exota kdo toe co toe.. to nevim no ale takhle prece zacinali uplne vsichni...a jinak to ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jsme dva ,ale bandu bych osobne poznal velice rad Pojedem jak dva exoti a prepadnem je tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nevim co porad resite...se stydite nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ale takhle prece zacinali uplne vsichni...a jinak to ani nejde Jasne zacinali ale tedka uz se vetsina zna a je tezky zapadnout do stare party... estli mi rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) nevim co porad resite...se stydite nebo co?? nene,kdyz se naskytne moznost prijedu ... s vama bude radost posedet ,(vykalit) @Cary mary -tak aby nas neprepadli oni nas ,ale ja myslim ,ze vpoho zatim se znam osobne tady z hospy jen s BadySem a urcite tak pohodovi budou vseci ... Editováno: 8. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jasne zacinali ale tedka uz se vetsina zna a je tezky zapadnout do stare party... estli mi rozumis ale kdepak...pokazdy je nekdo novy kdo jede poprve a vzdy to bylo naprosto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nene,kdyz se naskytne moznost prijedu ... s vama bude radost posedet ,(vykalit)@Cary mary -tak aby nas neprepadli oni nas No nic tak to nechame byt.... Jinak taky dorazim pokud bude moznost... tech par chvil kdy se budu citit trapne preziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nene,kdyz se naskytne moznost prijedu ... s vama bude radost posedet ,(vykalit) no konecne neco rozumnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no konecne neco rozumnyho Ale je to tak no , .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tech par chvil kdy se budu citit trapne preziju Osefujem CUba libre a na nejake zvlastni pocity zapomenes ;) ... ale o tom jindy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Osefujem CUba libre a na nejake zvlastni pocity zapomenes ;) ... ale o tom jindy ... Tak ja to tedy beru sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak ja to tedy beru sefe kruci ,dalsi slíbek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 kruci ,dalsi slíbek Muj prvni... ale ty si na to davej bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Muj prvni... ale ty si na to davej bacha budu ,budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hmm cuba libre...dal bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hmm cuba libre...dal bych že ? ,koukal jsem na ty Martyho fotky,az mi okamziky slina ukapla do klavesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky