luke.bean Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Sháním kdo někdy řešil jak se odstraní to,aby mi sešlápnutá brzda nevypnula plyn. Když budu brzdit levou nohou a druhou přidávat plyn,tak aby to šlo.. Dostal jsem kontakt na uživatele Martinoslav,ale ten to prý nikdy nedělal,tak to zkouším takhle veřejně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Rozpoj brzdový spínač okruhu do ř.j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Az budes mit overeno, dej vedet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Rozpoj brzdový spínač okruhu do ř.j To by asi ale mělo vliv na ovládání tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Mozna trosku off, ale k cemu to bude dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) DIAGNOSTIK: Nad tímhle jsem přemýšlel taky,ale nebude to pak psát chybu? A co ten tempomat na to? Přemýšlel jsem jestli by se to nedalo "oblbit! v jednotce? tomina: pro bržďení levou nohou.. ale to by bylo na nový téma... Editováno: 1. leden 2008, autor: luke.bean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 DIAGNOSTIK: Nad tímhle jsem přemýšlel taky,ale nebude to pak psát chybu? A co ten tempomat na to? Přemýšlel jsem jestli by se to nedalo "oblbit! v jednotce?tomina: pro bržďení levou nohou.. ale to by bylo na nový téma... By me zajimalo proc zrovna ty chces brzdit levou nohou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 By me zajimalo proc zrovna ty chces brzdit levou nohou??? Já konkrétně to třeba používám, když mám někoho přilepeného na zadním nárazníku. Stačí brnknout levou nohou po brzdě, aby problikly brzdovky a většinou je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Já konkrétně to třeba používám, když mám někoho přilepeného na zadním nárazníku. Stačí brnknout levou nohou po brzdě, aby problikly brzdovky a většinou je klid Já to taky tak používám a naučil jsem se levou přibržďovat,ale co mám fabku jsem to udělal jenom jednou a myslím,že jsme měly oba dva plné gatě.Já z toho co se děje že autí nejede a ten za mnou asi víte proč. Takže pokud by to šlo nějak nenásilně vypnout nebyl bych proti. Editováno: 2. leden 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Hm, kluci pekny ale myslim ze Luku to zajimalo naprosto z jinyho duvodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Octavius: máš pravdu a dále nesnáším idioty kteří šlapou na brzdu autu jedoucím za ním. to je dementní zlozvyk českýho řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Octavius: máš pravdua dále nesnáším idioty kteří šlapou na brzdu autu jedoucím za ním. to je dementní zlozvyk českýho řidiče. a taky ty co bránějí v předjíždění a nebo předjedou a pak hamstnou na brzdy,to bych vraždil!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Kolik to dělá rozdílu na jedno kolo na Hungaroringu, oproti brždění pravou nohou? Tipuju min. 10 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Octavius: máš pravdua dále nesnáším idioty kteří šlapou na brzdu autu jedoucím za ním. to je dementní zlozvyk českýho řidiče. OK . Máš pravdu .Já taky ne . Ale totálně nesnáším , když se na mě nějaký debil lepí a je 1m za mnou. Nikdy nikoho úmyslně nebrzdím, ale někdy to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 a taky ty co bránějí v předjíždění a nebo předjedou a pak hamstnou na brzdy,to bych vraždil!!!! Taky už jsem se s tím setkal. Velmi dobrý zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 je to zas něčí nesmyslnej vynález Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak, bud chceš jezdit a brzdit,nebo fungovat s tempomatem.tak si vyber a dej si tam vypínač...........ř.j to vyhodnotí maximálně jako SP. závadu a auto bude fungovat normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jde o to,že občas je to potřeba si někde "pomoct" levou nohou v zatáčce nebo před. Jsem na to trochu zvyklej ze závodničky,ale to by bylo na jiný téma a je tady spousta rejpalů kterej by se to nemuselo líbit , tak proto to tady nechci moc rozvádět. Jen by mě prostě zajímalo co s tím nějakej rozumnej nápad nebo výmysl jak to odstranit. A třeba i bez toho,aby to nepsalo vůbec nic když to napíchnu. Prý to tady ze skodahome někdo dělal,ale nevím bohužel kdo.. P.S. třeba takovej Valoušek to má taky ve fábce rs vypnutý a ještě navrch má vypinatelný abs.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Octavius: máš pravdua dále nesnáším idioty kteří šlapou na brzdu autu jedoucím za ním. to je dementní zlozvyk českýho řidiče. Hele zase to nesmíš paušalizovat na všechny! V práci jezdím často s modrým světlem na střeše a za hranicí povolených rychlostí a tak i v běžném životě vnímam a hodnotím situaci na cestě trochu jinak. A co se týká používání levé nohy při brždění.... kolik, 2 z 500 řidičů mají takový cit a zkušenosti, že si to můžou dovolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jsem taky řidič,sice ne s modrým světlem,ale na silnici jsem od rána do večera. Snažím se chovat tak nějak slušně a přemýšlet u toho.. Chování některých lidí mě kolikrát zaráží. K tý levý noze,nenutím nikoho aby brzdil levou nohou,jen bych chtěl odstranit problém na autě který mi vadí. A tohle přesně jsem nechtěl aby se tady rozvinula diskuze úplně o něčem jiným.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jsem taky řidič,sice ne s modrým světlem,ale na silnici jsem od rána do večera. Snažím se chovat tak nějak slušně a přemýšlet u toho.. Chování některých lidí mě kolikrát zaráží. K tý levý noze,nenutím nikoho aby brzdil levou nohou,jen bych chtěl odstranit problém na autě který mi vadí. A tohle přesně jsem nechtěl aby se tady rozvinula diskuze úplně o něčem jiným.. Je mi jasné, že ti šlo o sportovní styl jízdy, taky se sem tam zajedu podívat na nějaký kopec, ale aspoň ta diskuse nespí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Idiot co spadnul z nebe - hoří. Luke.Béme, dej si jen pozor, aby tvá Octávka neskončila mimo vozovku dříve, než stačíš tou levou nohou přibrzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Pokud odpojíte okruh od spínače brzdy do RJ motoru, tak vám bude maxík řvát "motor do servisu" jestli to zmizí po jeho opětovném zapojení, to nevím jedna možnost je si udělat spínač, který by signál vedl přes paralelně zapojený druhý - nenamontovaný spínač brzdy Editováno: 3. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Idiot co spadnul z nebe - hoří. Luke.Béme, dej si jen pozor, aby tvá Octávka neskončila mimo vozovku dříve, než stačíš tou levou nohou přibrzdit Ty tvoje prispevky me vazne dokazou rozesmat, zkus se nad sebou nekdy zamyslet... A nebud nas..nej ze to nekdo s tou levou nohou umi a ty ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ty tvoje prispevky me vazne dokazou rozesmat, zkus se nad sebou nekdy zamyslet...A nebud nas..nej ze to nekdo s tou levou nohou umi a ty ne.... toto je kvalitní názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.