Publikováno Leden 1, 200817 r Ahojte... Moja Octavka mi na novy rok pripravila pekne divadlo... nenahehla Ido o 1,9 TDI combi 81kw r.v. 1999 L&K Neviem v com je problem, ak otocim klucom kontrolka zhavenia zacne rychlo blikat a kym nezhasne, motor sa neda natocit. Pod kapotou pocut rychle cvakanie niekde vpredu, v blizkosti alternatora. Ak sa to predsa podari nastartovat stava sa, ze motor zhasne a pri tom svieti kontrolka zhavenia. Stalo sa mi aj ze, motor zhasol pocas jazdy a blikla kontrolka. V pohybe so zaradenym rychlostnym stupnom vsak opat nabehol a kontrolka zhasla. Musel som auto nechat na chate, kde sme boli lyzovat. Pred tym ako ju odtiahnem do servisu chcem niekoho poziadat o radu, aby som vedel, cim to moze byt. S pozdravom... Janez
Leden 1, 200817 r Ahojte...Moja Octavka mi na novy rok pripravila pekne divadlo... nenahehla Ido o 1,9 TDI combi 81kw r.v. 1999 L&K Neviem v com je problem, ak otocim klucom kontrolka zhavenia zacne rychlo blikat a kym nezhasne, motor sa neda natocit. Pod kapotou pocut rychle cvakanie niekde vpredu, v blizkosti alternatora. Ak sa to predsa podari nastartovat stava sa, ze motor zhasne a pri tom svieti kontrolka zhavenia. Stalo sa mi aj ze, motor zhasol pocas jazdy a blikla kontrolka. V pohybe so zaradenym rychlostnym stupnom vsak opat nabehol a kontrolka zhasla. Musel som auto nechat na chate, kde sme boli lyzovat. Pred tym ako ju odtiahnem do servisu chcem niekoho poziadat o radu, aby som vedel, cim to moze byt. S pozdravom... Janez To musí někdo načíst VAGem. To cvakání by mohla být uzavírací jehla na vstrřikovacím čerpadle.
Leden 2, 200817 r Autor To musí někdo načíst VAGem. To cvakání by mohla být uzavírací jehla na vstrřikovacím čerpadle. ... moze byt.. baterka by mala byt OK.. toci aj za poriadneho mrazu a v konecnom dosledku sa sprava, akoby neisla nafta V sobotu ju dam dotiahnut a mrkne sa na nu mechanik..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.