cervenacek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Čau,poradte. Od nového roku co jse přehouplo datum mi přeskočilo na climatroniku °C na °F a nevím jak to přehodit zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davys Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Musíš na Climatroniku podržet tlačítko ECON a současně zmáčknout tlačítko AUTO. Na displeji se objeví nová jednotka. Ale nemám to vyzkoušené, vycházel jsem pouze z manuálu. Tak snad to vyjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Musíš na Climatroniku podržet tlačítko ECON a současně zmáčknout tlačítko AUTO. Na displeji se objeví nová jednotka. Ale nemám to vyzkoušené, vycházel jsem pouze z manuálu. Tak snad to vyjde :-) jo maká...dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.