Září 1, 200817 r Tudore mě by jinak zajimalo čim se ty vlastně živíš - mě to tak připada že pořád pouze kresliš škodovky a nic jineho nemužeš stihatTaky bych byl dat si trochu vic času na jedno autičko a udělat to dokonale jsem obycejny delnik v skoda auto nekreslim pouze skodovky a casu moc nemam.
Září 1, 200817 r tudore, nevhvi ti nic říkat, techniku zvládnutou máš, ale chtělo by to trochu víc invence, všechny ty auta se podobají jako vejce vejci a všude speš pořád tu stejnou masku z FII. Jestli chceš udělat něco pořádně užitečného, tak udělej jak jsem psal toho SII a pak mi dej vědět, něco s tím provedem. tak vsechno jsou to rychlovky par hodinove kdyby nebyla stejna maska,nebyla by to skodovka a tahle sedi dobre vsude na paradny model je potreba nekolik dni,ale superb nekde v pc mam,nedodelanej,ale ne sII.
Září 4, 200817 r A co škoda superb combi 4x4 suv. Mě se to docela líbí, něco jako Q7... Nebylo by špatné, kdyby něco takového udělala škodovka
Září 7, 200817 r Nazdar, som tu novy... ... taktiez mensi fanusik starsych skodoviek, ktore su mi casto inspiracoiu v mojej tvorbe.. Tak pridavam moju najnovsi pracicku : Ide o studiu IBA ZADNEJ casti Skody 110R,130RS v 3D: Upraveno Září 7, 200817 r od miop
Září 22, 200816 r Můj návrh škoda fabia mini combi a fabia Pick-up Upraveno Září 22, 200816 r od gigi
Září 22, 200816 r Výborná sekce... Tudore2, co si představíš, když ti někdo řekne Krtek? čumák z FII jsem ochoten zkousnout
Září 25, 200816 r No SuperB pick-up ? To je teda fakt hnus.Ale takovej SuperB Cabrio by nemusel byt spatnej ne ?
Září 28, 200816 r Výborná sekce... Tudore2, co si představíš, když ti někdo řekne Krtek? čumák z FII jsem ochoten zkousnout ???škoda python,ryhlost,spolehlivost a sila-zachrana zivota Upraveno Září 28, 200816 r od tudor2
Září 28, 200816 r tudor2: hezký tohle by nemuselo být špatný, tady na východě by se nám něco vyššího hodilo... jsi fakt profík
Září 28, 200816 r No SuperB pick-up ? To je teda fakt hnus. Souhlasím, většina věcí je v týhle sekci hnusných Je fajn, když někdo umí pracovat s grafickými programy, ale takhle fakt ne. Můj názor.
Říjen 8, 200816 r Tak buď konkréntní co a proč. Neboi ještě líp hoď sem nějakou svou představu. Opravdu něco oříznout v malování není těžké
Říjen 20, 200816 r Rozhovor s novým šéfdizajnérom Škody http://www.sme.sk/c/4132771/sefdizajner-sk...-kritizuju.html som zvedavý, aký model vymyslí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.