Host kadli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 máte někdo zkušenosti se střešním boxem na Roomsteru? Jaká velikost nej lepší atd. Zvažuji koupi díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) máte někdo zkušenosti se střešním boxem na Roomsteru? Jaká velikost nej lepší atd. Zvažuji koupi díky za rady Já mám Střešní Box od THULE Ocean Bral jsem takový, aby šli otevřít páté dveře, nevyčníval mi moc dopředu a vešli se mi tam lyže. Špičku boxu mám asi tak k začátku předního okna, možná o trošičku víc. Jsem spokojen, je tichý - nijak nehučí, narozdíl od nějakých obyčejných levných z marketů.(které mají tvar nic moc a nevypadají na střeše hezky) Montáž na příčníky je jednoduchá: přidělává se takovými rychloupínáky. Během 5ti minut se může vyrazit. Editováno: 8. leden 2008, autor: tora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 potvrdujem vyssie uvedene info, ze je lepsie trochu investovat - tiez som minuly rok kupil THULE Ocean, konkretne model 600 a maximalna spokojnost s kvalitou - ta montaz je fakt velmi rychla a pohodlna. I ked na R nahodena este nebola (nemame zatial priecniky a asi ich ani nebude treba), co teba asi viacej zaujima ale poskytujem hlavne feedback k produktu. dolezite je zistit si vsak ako sa fakt otvaraju 5te dvere - podla dlzky strechy R a samotnej "truhly" - na FI Combi to bolo nepohodlne - nedali sa uplne otvorit... ide o to, ze "truhlu" totiz mozes aretovat iba na urcitych miestach (diery v truhle pre zachytenie o priecniky) ! v prilohe posielam fotku este z predajne a dalsia ako sa uz vezie "truhla" na bratovej FI Combi. prave buduci tyzden sa chystam ju pouzit 1.krat na mojej OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 A thule pacific ma jeste rychlejsi montaz .Behem 1 min jedes.A mas tam hagusy takze presne vystelovani je pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) tak jsem nakonec koupil tenhle AB330 http://www.carbox.cz/ je akorát na střechu otevřu páte dveře a dám tam i kočárek což je duležité Editováno: 27. leden 2008, autor: kadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 tak jsem nakonec koupil tenhle AB330 http://www.carbox.cz/ je akorát na střechu otevřu páte dveře a dám tam i kočárek což je duležité hod sem prosim foto, dik, ty boxy vypadaj dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jo ten vypadá dobře hod sem foto , a kde se dá koupit tyhle jsem ještě nikde neviděl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Tak jsem koupil box podle svých představ, je to AGS SPORT metalic cena v akci 4290kč... Editováno: 9. Březen 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Pěkná cena , jak se přidělává není to moc komplikovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 hod sem prosim foto, dik, ty boxy vypadaj dobre... bohužel jsem to nestihl vyfotit box už je dole. Ale byl jsem s tím na horách s moc spokojenej.Koupil jsem ho na odklepnuto.cz jeden borec tam prodává nový asi má krám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak jsem koupil box podle svých představ, je to AGS SPORT metalic cena v akci 4290kč... Co máš za příčníky ma tech hagusech a co stáli? Já mam takový obyč. Uvažuji že bych je vymněnil za pořádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 příčníky mám hakr alu, ta montáž je naopak velice jednoduchá, jen zevnitř vsuneš klips a zacvakneč, připomíná to rychloupínák na kolo, měl jsem ho tam za minutu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepnicka Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 O kolik se vám zvýšila spotřeba když jedete s boxem? Mám FII 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 1893 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zdravim Taky pokukuju po střešnim boxu ale teť potřebuju koupit příčný střešní nosič na hagusy pro FII combi. Rád bych něco spolehlivého nejspíš z hliníku a s upínací T drážkou. U nás ve městě sem zatim na nic nenarazil, tak budu asi muset něco objednat z netu. Mužete mi někdo poradit nebo doporučit co koupit? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 To Stepnicka: No spotřeba se mi razantně nezvedla, je to v řádu desetin litru. Ani to nepozuruju.... i na jízdní vlastnosti to nemá vliv. Používám ho hlavně na dlouhé cesty a tam mi jde spotřeba razantně dolu, tak že pohoda. To Tomas 1893: no vše se odvíjí o ceně. Thule dělá celkem pěkný s "T" drážkou i se dobře a rychle montujou, ale ta cena je uplně někd jinde, jak u obyčejných, nevzhledných za pár šupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepnicka Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) ZdravimTaky pokukuju po střešnim boxu ale teť potřebuju koupit příčný střešní nosič na hagusy pro FII combi. Rád bych něco spolehlivého nejspíš z hliníku a s upínací T drážkou. U nás ve městě sem zatim na nic nenarazil, tak budu asi muset něco objednat z netu. Mužete mi někdo poradit nebo doporučit co koupit? Dik Kupoval jsem příčník zamykací HAKR. http://www.nosicekol.cz/ Zavolal jsem si na jejich číslo a za deset sekund mi řekli, který je na Fabii II a za kolik. Bylo to asi 3500. Díky za info. A používaný box? Máte někdo zkušenosti se značkou Neumann? Je asi o polovinu levnější než Thule. Editováno: 19. leden 2010, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 1893 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) Dík za typ, už sem na nej koukal a navíc sem dneska zjistil, že známej prodává autodíly, tak sme se domluvili, ze mi ho sezene za dodavatelskou cenu Editováno: 19. leden 2010, autor: foromen Citace předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluetango Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ahoj, nemáte někdo zkušenost s boxem "Box na lyže Škoda" (originální díl od Škody, viz obrázek)? Zajímaly by mě jednak obecné zkušenosti s používáním a potom, jestli na Roomsterovi nějak omezuje plné otevření 5-tých dveří. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) Ja ho mám asi mesiac, dostal som ho v "akcii" k autu, na FII FL je úplne v pohode, nezavadzia ani anténe a teda ani otvoreným dverám kufra. Najväčším benefitom je na konci zošikmená zadná spodná časť, tak je tam kopec miesta na anténu a teda aj dvere. Tak predpokladám že na room to bude tiež OK, trpím totiž fixnou ideou, že je väčší a minimálne rovnako dlhý. Mohol som si vybrať či poukážku na 500€ do NAY, alebo box + pozdĺžny +priečny nosič za cca 700€. Editováno: 8. Květen 2011, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluetango Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 To lubikSK: Díky za info Sháněl jsem box, do kterého by se vešly běžky a box přitom "seděl" tak, aby šly naplno otevřít 5. dveře. Zkoušel jsem Thule Pacific 500, ale ten, bohužel, nevyhovoval. Když byl umístěn tak, aby šly otevřít 5. dveře, musel být zadní příčný nosník posunutý hodně dopředu. Koupil jsem tedy ten škodovácký a musím říct, že ho mají opravdu dobře navržený. Dvoumetrové běžky se tam krásně vejdou, box dveřím nepřekáží a zadní příčný nosník je až na konci hagusů. Tak jsem si to představoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holeman Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Zdravím, potřebuji poradit. Chtěl bych koupit střešní box. Rovnou řeknu, na Thule fakt nemám. Nejlepší poměr cena/výkon mají asi boxy Hakr, že? Mám od nich alu příčníky na O1 a jsem spokojen. Chci se zeptat. Lze namontovat na příčníky box a zároveň třeba dva nosiče na kola? Jak musí být box široký, popř. neovlivní to například funkčnost boxu (myslím otevírání). Děkuji. Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Holeman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 (editace) Zdravím, chtěl bych navázat na předchozí dotaz ohledně boxu. Jaké máte zkušenosti se střešním boxem na FII, jaký rozměr je optimální? Uvažuji o koupi boxu maximálně do ceny 4700 a celkem se mi zamlouvá Jetbag Apollo 500, ale myslím, že to bude na krátkou FII příliš dlouhé (délka 2,25 m), že by to chtělo něco maximálně do 2 metrů. http://www.stresni-n...rava-zdarma--cz Jinak v této cenové relaci už asi připadá v úvahu jedině HAKR, modely Relax 300 a 330, nevíte někdo, jak jsou na tom s kvalitou? Editováno: 13. Listopad 2011, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 tak si odpovím sám HAKR Relax 300 v zimním provedení pasuje na krátkou FII ideálně, nezavazí anténě (akorát se vejde na půlku střechy) a dá se doplna otevřit i kufr, vychází to úplně přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Mám starší rakev Thule jen sem ji nechal nalakovat na černo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Mám Hakr Future Line 350 na Roomsteru a sedí jak pr... na hrnci (potřeboval jsem jej hlavně na kočárek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.