Přejít na obsah

bluetango

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

889 zobrazení profilu

Oznámení bluetango

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

6

Popularita

  1. Já bych to viděl na 2) Inspiraci můžeš čerpat tady http://www.swissroombox.com/roombox-easytech-skoda-fabia.html
  2. Zatím tam skutečně nejsou, ale o sprše do stanu a chemickém WC do auta (nebo do stanu) jsem přemýšlel. Zatím jezdíme do kempů, tak to nepotřebujeme. Ale časem bychom rádi vyrazili i na cesty, kdy bychom přespávali mimo kemp...
  3. Ahoj, taky jsem si upravil Roomstera pro kempování. Pod postelemi je úložný prostor. Pro spaní posunu přední sedačky na doraz dopředu a překlopím přední díly postelí. Matrace zůstávají stále rozložené. Vedle auta stavím stan Tour easy 2
  4. ... Nemusí to kupovat, jde o ty nápady :-) Místo desky použít skládací rošt z hliníkových trubek, který je vpředu zavěšený nad složenými předními sedadly na bezpečnostních pásech. Podle mně do HB super řešení.
  5. Ahoj, Podívej se na ten švýcarský RoomBox. Tu variantu freeTech http://www.swissroombox.com/youcarok.html lze podle tabulky použít i v krátké Fabii (po sklopení opěradel předních sedaček dozadu).
  6. JJ, já si taky po přečtení tohoto fóra objednal raději 1,4 16V než 1,2 TSI. A kvůli ceně to nebylo :-(
  7. bluetango

    střešní box

    To lubikSK: Díky za info Sháněl jsem box, do kterého by se vešly běžky a box přitom "seděl" tak, aby šly naplno otevřít 5. dveře. Zkoušel jsem Thule Pacific 500, ale ten, bohužel, nevyhovoval. Když byl umístěn tak, aby šly otevřít 5. dveře, musel být zadní příčný nosník posunutý hodně dopředu. Koupil jsem tedy ten škodovácký a musím říct, že ho mají opravdu dobře navržený. Dvoumetrové běžky se tam krásně vejdou, box dveřím nepřekáží a zadní příčný nosník je až na konci hagusů. Tak jsem si to představoval
  8. bluetango

    střešní box

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s boxem "Box na lyže Škoda" (originální díl od Škody, viz obrázek)? Zajímaly by mě jednak obecné zkušenosti s používáním a potom, jestli na Roomsterovi nějak omezuje plné otevření 5-tých dveří. Díky.
  9. Ahoj, taky o něm uvažuji. Když ho máš namontovaný, jdou naplno otevřít páté dveře? Díky.
  10. bluetango

    Topení

    Aha, tak o tom čidle jsem nevěděl. Myslel jsem, že čídlo teploty interiéru je jen u automatiké klimy. Pokud ho má i poloautomatická, tak by to mohlo fungovat tak, jak popisoval MVH. Díky za info.
  11. bluetango

    Topení

    Návod jsem četl několikrát a o tom, že by takto fungovalo topení při vypnuté klimatizaci se tam nic nepíše. Kde v manuálu jsi to našel? Na stránkách 76 až 78, kde je popisováno topení, to určitě takto popsáno není.
  12. bluetango

    Topení

    Já mám také dojem, že do teploty vzduchu nějak "mluví" řídící jednotka a že po rozjezdu to topí "schválně" více (mohlo by hrát roli i to, jestli to fouká na přední okno a jaká je venku teplota). Ale na základě čeho by to později výkon topení snížilo? Manuální klimatizace přeci nemá čidla teploty v interiéru, ne? Že by byl nastaven nějaký časový interval? Pokud bys mohl svoje topení přeměřit teploměrem, byl bych ti vděčný. Zajímala by mě teplota na tom "prvním zoubku". A případně i při nastvavení na nějakou vyšší teplotu. Díky.
  13. bluetango

    Topení

    Ahoj. Nějak divně mi funguje regulace topení. Postupně se objevily dva problémy: 1. Při jízdě, po zahřátí motoru, nastavím regulátor teploty topení do určité polohy, kdy je teplota foukaného vzduchu "akorát" a už s ním nehýbu. Při další jízdě (druhý den) po zahřátí motoru fouká vzduch o hodně teplejší i když je regulátor stále ve stejné poloze. V této situaci obvykle pomůže, když regulátor na chvíli úplně vypnu a když po tomto "resetu" vrátím regulátor do původní polohy, je teplota vzduchu stejná, jako při předchozí jízdě. Máte někdo stejnou zkušenost? 2. Dnes se mi stalo, že "reset" nepomáhal a i při nastavení regulátoru na první "zoubek" () foukal vzduch dost teplý. Po "resetu" foukal sice vzduch studený, ale zhruba během 4 minut jeho teplota opět postupně stoupla. Doma jsem vzal teploměr, abych teplotu vzduchu změřil, ale už to zase foukalo docela rozumně. Vzduch měl 30-35 stupňů (regulátor teploty na prvním "zoubku", větrák na 3, teplota venku 1 stupeň). Jak teplý vzduch vám to fouká na prvním "zoubku"? Mám výbavu Style, tedy s manuální klimatizací, ale nebyla zapnutá.
×
×
  • Vytvořit nový...