Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 zimní boky na letišti dnes už jsme byli s Fidelkem včera a dnes napadlo, tak bude bžunda Odjezd z MB 13:00 na letišti cca v 13:30 Kdo chce přijede, kdo ne bude závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 nejedu, makám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 škoda že je to tak daleko od nás hned bych přijel tak jindy až v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Bobajz mysli taky na nás.....si napíše dnes....sem v práci...když tam vydrží sníh do příštího víkendu.....ko pojede?????????????????seznam šup sem.. a Fidelek ať podává info o stavu sněhu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Měl jsem pro tebe připravenou sněhovou kouličku Však víš, že se sněhem je to nejistý a pokaždé se to tu objeví operativně Pan P2M nemůže kláca se ještě ozve lewis má zítra zápočet, tak také nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Měl jsem pro tebe připravenou sněhovou kouličku Však víš, že se sněhem je to nejistý a pokaždé se to tu objeví operativně Pan P2M nemůže kláca se ještě ozve lewis má zítra zápočet, tak také nemůže já nemam čim přijet,na fábce mam letnáky a pažoutu umřely brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 To je moc narychlo nejedu. Ale bylo by to super na sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 pokud sníh vydrží viděl bych to na příští víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 bohužel nemůžu, musím do práce příští neděli bych jel!!! pokud ovšem vydrží ta bílá srajda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 no jestli bude snežit takhle brutálně jako právě teď v Ústí, tak budete spíš potřebovat rolbu hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 proč rolbu - mám snížený auto a nárazník má lízátko, tak je dost k zemi - vystačím si sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 hh...to bych chtěl potom vidět, jak budeš to "lízatko" hledat v těch závějích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 já ti dám kouličku...utrhnu ti pinďoura tak nějak hlídejte, jestli příští víkend bude sníh tak příští víkend.... Maca:brzdy stihneš udělat do příštího víkendu,a vy ostatní máte něco málo času si udělat volno do příštího víkendu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 vorlajz:čoveše tady v kolíně taky nějak moc sněží,se to tady moc nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 U nas na horach nesnezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 U nas na horach nesnezi protože jste jen předměstí Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 V Praze taky sněží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 protože jste jen předměstí Liberce Ty si hnup !!! Dobre tak sem koukl z wokna ven a taky tam snezi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Tak to je škoda neděle se mě bohužel nehodí a to ani příští. Editováno: 6. leden 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 taky nemužu.....pracovní víkend.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Nepojedete někdo příští sobotu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 no kdo teda pojede příští sobotu??se nehlaste všichni....Bobík veme stan a bude podávat pravidelný info o stavu sněhu v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já bych v sobotu jel zařádit na sníh, tedy pokud vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Hmm..škoda jsem v kolbence.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Hmm..škoda jsem v kolbence.... kolbenky zas.... já mám noční....ale ráno se budu smát těm co pujdou do práce...a já pujdu chrápat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.