Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, nedávno jsem narazil u jedný O1 na světla se stříbrnou mlhovkou a docela by mě zajímalo, v čem je rozdíl oproti normální... viz fotky. Ve fóru jsem hledal, ale nenašel...

post-9025-1199791095_thumb.jpg post-9025-1199791147_thumb.jpg

Vloženo
To strieborne je zaslepka v svetlach bez hmloviek... ;)

AHA :blink:, jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info :palec2:

Vloženo
AHA :blink:, jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info :palec2:

měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá :)

Vloženo
měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá :)

CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2: :palec2:

Vloženo
CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2: :palec2:

samo, že i LX a clasic může mít mlhovky, ale jen jako příplatkovou výbavu :) základní výbava clasic a LX přední mlhy nemá ;)

Návštěvník
Vloženo

clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky

Vloženo
clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky

přesně tak, už to mám taky za sebou :)

Vloženo
přesně tak, už to mám taky za sebou :)

Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti :feve::aggressive::help:

Vloženo
Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti :feve::aggressive::help:

Jen doplnim, i dnesni TOURka ma mlhovky taky za priplatek lol

Vloženo

mám an to stejný názor, budiš jim alespoň +, že už je u TOUR příprava kabeláže fuck

Vloženo
holt taka je cela skodofka.... cenova politika na bode mrazu, polovica ludi si vravi ze cez priplatky si vyskladaju auto namieru a vyjde ich to lacnejsie, druha polka si povie co robili ceske zlate rucicky nemoze byt zle, a ma to aj moj sused....

a hop, kolko ich tu mame... lol

Vloženo

to je fakt, pokud by se měl kolikrát spokojit s tím, co má s výroby, když soused má stejnou Octu, ale má tam něco navíc, tak proč si to taky nepořídít do svýho

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...