marvel Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdarec, nedávno jsem narazil u jedný O1 na světla se stříbrnou mlhovkou a docela by mě zajímalo, v čem je rozdíl oproti normální... viz fotky. Ve fóru jsem hledal, ale nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 To strieborne je zaslepka v svetlach bez hmloviek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 To strieborne je zaslepka v svetlach bez hmloviek... AHA , jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 AHA , jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2: samo, že i LX a clasic může mít mlhovky, ale jen jako příplatkovou výbavu základní výbava clasic a LX přední mlhy nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá jj vypadá to fakt moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky přesně tak, už to mám taky za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 přesně tak, už to mám taky za sebou Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti Jen doplnim, i dnesni TOURka ma mlhovky taky za priplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jen doplnim, i dnesni TOURka ma mlhovky taky za priplatek to myslis vazne? pytam sa lebo sa v tomto nevyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti mám an to stejný názor, budiš jim alespoň +, že už je u TOUR příprava kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 mám an to stejný názor, budiš jim alespoň +, že už je u TOUR příprava kabeláže To se divím, mě přijde že v TOUR je za příplatek i volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 To se divím, mě přijde že v TOUR je za příplatek i volant alespoň, že je tam už ta kabeláž, jinak je to celkem mr dodělávat to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to je, to můžu potvrdit, mám LX, tak vím o čem mluvím :angry: :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to je, to můžu potvrdit, mám LX, tak vím o čem mluvím :angry: :angry: nechceš tu kompletní kabeláž?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti holt taka je cela skodofka.... cenova politika na bode mrazu, polovica ludi si vravi ze cez priplatky si vyskladaju auto namieru a vyjde ich to lacnejsie, druha polka si povie co robili ceske zlate rucicky nemoze byt zle, a ma to aj moj sused....a hop, kolko ich tu mame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 to je fakt, pokud by se měl kolikrát spokojit s tím, co má s výroby, když soused má stejnou Octu, ale má tam něco navíc, tak proč si to taky nepořídít do svýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 někteří nepovažují přední mlhovky za důležité, osobně bych si car bez mlhovek nekoupil ani omylem. Hned bych to musel předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Ako cistite tie riasy alebo co je to pod smerovkou? Ide to velmi tazko (samozrejme po demontazi)... Editováno: 24. leden 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.