Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mozno ano, ale to su škodovky ktore sa mi pačia a take by som raz chcel mať. HEHE

Aj mě se líbí - Scouti nejsou špatný. Když člověk chce mít pohon 4x4, tak Scout je ta nejjistější volba lol

p.s.: ale s RS nesrovnatelný. RS je prostě vždy o krok kupředu. Hahaha

Vloženo
Aj mě se líbí - Scouti nejsou špatný. Když člověk chce mít pohon 4x4, tak Scout je ta nejjistější volba lol

p.s.: ale s RS nesrovnatelný. RS je prostě vždy o krok kupředu. Hahaha

To je jasne, že to nemožeš porovnávať. Veď ja to ani neporovnávam.

Vloženo

měl bych tu další prácičku, kdybys měl chuť :)

potřebuju vytvořit pruh s obrázkama max šířka je 1020px a měli by tam bejt, normální octavka na 17" kolech lift(stříbrný), RSka lift(modrý), Scoutik (capuccino), pak kombík octavka na 17" kolech Sputnik (černá) a pak combík capucciono na 16" vegách...

ty barvy mužeš poladit, je to jen přibližne jak by se mi to libilo ale uvidíš jak by to vypadalo :)

Předem děkuji :rolleyes:

Vloženo
měl bych tu další prácičku, kdybys měl chuť :)

potřebuju vytvořit pruh s obrázkama max šířka je 1020px a měli by tam bejt, normální octavka na 17" kolech lift(stříbrný), RSka lift(modrý), Scoutik (capuccino), pak kombík octavka na 17" kolech Sputnik (černá) a pak combík capucciono na 16" vegách...

ty barvy mužeš poladit, je to jen přibližne jak by se mi to libilo ale uvidíš jak by to vypadalo :)

Předem děkuji :rolleyes:

A co tam zakomponovat jeste cernou RSku? -_-:D:p;)

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo
Tak som niečo dokopal. NO neviem ci sa bude pacit.

'XXX TOMCAT XXX' taky bych tě chtěl móc poprosit, jak byla prosba bežová COMBI (sahara, capuccino) na 16" Siriusech.

Ještě jednou móc děkuji.

Vloženo
'XXX TOMCAT XXX' taky bych tě chtěl móc poprosit, jak byla prosba bežová COMBI (sahara, capuccino) na 16" Siriusech.

Ještě jednou móc děkuji.

Ok spravim to ale az vecer, alebo si to skus pozriet ked chces na www.skoda.de sice tam vyzeraju ako 17".

Vloženo

Ještě jednou móc děkuji.

Tu máš, ale tie Siriusy sú skôr 17" ako 16". Nechcel som ich zmensovať lebo by to vyzeralo blbo. Dufam, že budeš spokojný.

16k0x35.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...