Březen 22, 200817 r Autor neměl by někdo z tohodle obrázku odebrat pozadí. Nejde mi to odstranit aniž bych tam udělal zubatý hrany
Květen 22, 200817 r Sorry ale na nemeckej stranke zrusili tie obrazky odkial som to bral. Tak len taku som nasiel uz na 17" Pegasoch.
Červen 2, 200817 r neměl by někdo z tohodle obrázku odebrat pozadí. Nejde mi to odstranit aniž bych tam udělal zubatý hrany Tohle by se muselo oriznout rucne. Pres zadnou automatickou selekci to nevytahnes. Navic se tezko zbavis vrzenejch stinu a odrazu na kapote a v oknech, ktery by bez kontextu pusobily dost neprirozene.
Červenec 3, 200817 r Autor Hej. děkuji tomcatovi opět, máš u mě slevičku, Mišáku a máš takovéto obrázky ? myslím tydle vizualizace z boku a tak ... ??? chtěl bych moc prosim prosim
Červenec 3, 200817 r Nie, mám normální obrázky živých OII RS :-) Tohle co sem dává tomcat je ze škody.de, tam si s tím můžeš vyhrát dolibosti.
Červenec 4, 200817 r Chtěl jsi napsan žena, jedna, prt. ženy jsou množné číslo a to můžu říct např. já a můj avatar
Červenec 4, 200817 r Dobře no.. beru . Co takhle tu ten tvůj avatar dát ve větším, ať můžem líp zkontrolovat výplně dveří
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.