DIAGNOSTIK Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Stočené na auto nebrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikki Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) Já vím, že to není ideální, ale měnit po každejch 15tis kotouče? Editováno: 15. Únor 2013, autor: mikki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Yeti 4x4 diesel, 1,5roku stary najeto 32000 Po servisu 30tis a ujeti dalsich 2tis jsem zjistil do poloviny zkorodovane kotouce zadnich brzd s hlubokym vrypem, leve kolo podstane horsi, prohledl jsem servisku a tam byla v policku kontrola brzd fajfka jako OK, cesta do servisu s blahovym domenim , ze auto je v zaruce, dle jejich vyjadreni ovsem brzdovy system pouze pul roku - to naprosto nechapu - po delsim dohadovani, ze to neni na zaruku jsem to alespon uhral na neodborny servis a stocili kotouce a dali novy desky ovsem pricinu neurcili, poptaval jsem se dal a zjistil jsem, ze to pry dela nejaky omezovac zadnich brzd / vzhledem k zatizeni / ktery ridi zadni brzdy v zavilosti na zatizeni, jestlize tedy jezdime porad jen dva a vzadu igelitka , tento omezovac nejak zatuhne / zarezne a zavada je tady, servis to ale neuznava a v Boleslavi asi tuplem, ted jsem s tim najel zatim asi 1500km a zatim dobry Porad ale nechapu omezeni zaruky na pul roku a to i s tim, ze pri koupi jsem si ji nechal prodlouzit o rok ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Omezeni zaruky na pul roku je naprosty nesmysl. Samozrejme nelze mit zaruku na opotrebeni brzd, ale na jejich vyrobni vady plati zaruka v cele delce. Pokud zavada nevznikla opotrebenim, tak bych se urcite hadal a resil to primo pres Skodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bee16 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Zdravím,chci se zeptat,jak dlouhá je záruka na prorezavění karoserie OII. mám totiž lehce chycená místa u zadních dveří "klasika", r.v je 2005 a auto je dotažené z D, mám ho od oknce roku. Je nějaká šance,že bych mohl uspět,kdyby byla záruka na kastli 12 let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 musis mit radne vedenou servisni knizku jinak neuspejes,a pokud uz tam mas i kolonku na kontrolu laku tak ty musi byt vsechny zaskrtle jinak si taky v haji ikdyz to ma pravidelny servis skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bee16 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 A není záruka jen 10 let?Doporučuji se podívat přímo do servisky, v DDR mohla být pravidla jiná nebo auto mohlo být koupené za nějakých zvláštních podmínek (třeba předváděčka) a záruka mohla být nějakým způsobem omezena. A taky si nejsem jist, zda budou v CZ řešit auto zakoupené jako nové v Německu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 je za predpokladu splneni tech podminek co sem psal,je uplne jedno ke je auto koupeno,kazdopadne to skodovka posuzuje individualne a ma na to mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No jsem zvědavý na výsledek :-)Dneska jsem z toho měl hororový sen, že na mojí dvojce jsou durch prorezlé prahy a blatníky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Zdravím, chci se zeptat na následující. Před cca 2 roky jsem si nechal v autorizovaném servise opravit, přestříkat takové ty drobné rezavé puchýřky co se občas někde objeví, konkrétně se jednalo o levé přední a zadní dveře. Nejednalo se o celonástřik. Auto již bylo jednou na této straně stříkáno, jelikož předchozí majitel ho odřel. Takže jsem to platil ze svého a neuhrál na záruku. Nicméně nyní se opět objevily puchýřky na stejných místech, kde opravu provedli. Můžu chtít po servisu opravu nebo mě pošlou do háje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Pošlou tě do háje, protože byla porušená antikorozní úprava karoserie, v tom připadě už není platná záruka na prorezavění kastle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 špatně byla provedena už první oprava, jinak by to nevylezlo. Jestli se to dá zcela zastavit, nebo jen už zpomalovat, nelze takto říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tak běžná praxe je, že jak to bylo jednou zrezlé, už se to zastavit nedá, i po důkladném odstranění rzi vždy něco zůstane a proces je nekonečný :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 záleží, kde to je a jak to vypadá z druhé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Sice s Vašimi názory vesměs souhlasím, nicméně na opravené části v servise se mírně odlupuje na jednom místě lak, tudíž si myslím, že oprava předchozí odfláknuté opravy ve značkovém servise byla rovněž odfláknutá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 možná byla odfláknutá v tom, že ti rovnou nevyměnili dveře...dokud neznáš rozsah původního poškození, těžko soudit, co je odfláknuté a co výsledek 100procentního (byť marného) úsilí. V každém případě po dvou letech to s reklamací bude velmi složité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pokud uplne vse problehlo v autorizovanem servisu a je vedena servisni kniha, tak by podle me problem byt nemel. Zaruka na korozi podle me nepada opravou nejakeho dilu pokud vse probehlo v autorizovanem servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Záruka na korozi je na prorazavění karoserie zevnitř, nikoliv na rez způsobenou po poškození vrchní antikorozní úpravy kovu karoserie (žárové zinkování?). Editováno: 18. Květen 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 tak tak - jmenuje se to záruka na prorezivění = podmínkou úspěchu je tedy díra skrz. Rozhodující je ta první oprava, protože při ní byl patrný rozsah poškození. Mohlo to být, jak něco brutálního, co se vůbec nemělo kitovat, ale rovnou měnit, nebo naopak jen nějaká drobnost, kterou pouze pšoukli barvou. Že to bylo dělané v autorizovaném servisu moc neznamená, předpokládám, že opravu provedli podle přání a finančních možností zákazníka. Pokud odmítl doporučený postup a spokojil se s nějakou nouzovkou, tak na jakoukoliv záruku můžeš zapomenout. Pokud se problému chceš zbavit, tak nezbude než vybrousit na holý plech a zjistit v čem je problém. Případně sem dej fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 A ikdyž by řízli a měnili, opět by bylo nebezpečí reznutí na sváru, jak je jednou ta antikoro porušená, už není moc cesty zpět a lze jen zpomalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 popravdě řečeno to nevím, jestli ta záruka padá. Předpokládám, že pokud by oprava proběhla schváleným postupem, tak klidně může běžet dál. Než něco prorezne skrz... Docela by mě zajímalo, jestli už se to vůbec někomu stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 KOlem a kolem se dá říct, že by nemusela, ale nebude se vztahovat na postižená místa, případně místa, která byla by´t i odborně zasažena během opravy, antikoro už se znovu udělat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Skodovka neceka az na diru, hodne reklamaci resili mnohem driv Ja mel trosku rezaty ruzky nad zadnim svetlem a opravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 jasně, proto se v praxi záruka na prorezivění uplatní pouze ve směru zevnitř ven. Pokud to rezne z venku, tak ti to nejdříve lakují v rámci záruky na lak a pak jsi povinný (pokud chceš záruku) si to udržovat za svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.