Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdar panove,

obnovuji toto tema... dnes se mi postestilo noveho supa zachytit v realnem provozu... OII RS prijela o neco pozdeji nez mela, tak se mi podarilo zachytit pekne "prdelku" ;) Co vy na nej... ;)

post-112-1203419400_thumb.jpg

post-112-1203450118_thumb.jpg

Editováno: , autor: Crake
Vloženo

Vyborne, konečne nejake foto, ma to kus zozadu tvary A6ky, trochu niektore linie mi to tak pripomínajú. Poriadne tam maju zalepené ešte aj znaky Škodovky a tie svetla na kufri. :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo
Zdar panove,

obnovuji toto tema... dnes se mi postestilo noveho supa zachytit v realnem provozu... OII RS prijela o neco pozdeji nez mela, tak se mi podarilo zachytit pekne "prdelku" ;) Co vy na nej... ;)

no to je pěknej hnus, ty lampy. Takhle to snad vypadat nemá ne ? Není to nějaká kamufláž ? To jsou světla jak KIA, fuj.

Vloženo
no to je pěknej hnus, ty lampy. Takhle to snad vypadat nemá ne ? Není to nějaká kamufláž ? To jsou světla jak KIA, fuj.

Nie urcite to tak nebude, vsimni si tie svetla na kufri su akoby zalepene izolacnou paskou a na tom je farebna folia ako kamuflaz. ;)

Vloženo
Nie urcite to tak nebude, vsimni si tie svetla na kufri su akoby zalepene izolacnou paskou a na tom je farebna folia ako kamuflaz. ;)

Taky si nejsem jistý jestli se mi nový superb líbí.... Snad to na živo bude vypadat dobře. Ale k A6 to teda aspoň dle mého má daleko...

Vloženo
Seš šikovnej :palec2:

Vypadá hezky ...

No byl to ale celkem boj... cerna RS si se mnou slusne hrala a v jeden moment jsme od sebe byli max 10cm z boku ( to bylo thedy kdyz se me snazila vystrcit z jizdniho pruhu na svodidla... :aggressive:fuck ) Ale myslim, ze to stalo za to...

Vloženo
No byl to ale celkem boj... cerna RS si se mnou slusne hrala a v jeden moment jsme od sebe byli max 10cm z boku ( to bylo thedy kdyz se me snazila vystrcit z jizdniho pruhu na svodidla... :aggressive:fuck ) Ale myslim, ze to stalo za to...

To znam ja jsem fotil fabku v combiku a docela se o me ochranka taky starala a jednu chvili jsme jeli i 200 asi tam 1,2htp nemel ale po dvou fotkach jsem to vzdal nechtel jsem se zabit zvlast kdyz ten ochrance se na me lepil jak by mel brzdy z porsche :) Fotky jsem chtel zkusit prodat aspon za trochu penez a druhy den skoda oficialne ukazala fotky takze jsem utrel :(

Vloženo
To znam ja jsem fotil fabku v combiku a docela se o me ochranka taky starala a jednu chvili jsme jeli i 200 asi tam 1,2htp nemel ale po dvou fotkach jsem to vzdal nechtel jsem se zabit zvlast kdyz ten ochrance se na me lepil jak by mel brzdy z porsche :) Fotky jsem chtel zkusit prodat aspon za trochu penez a druhy den skoda oficialne ukazala fotky takze jsem utrel :(

třeba jsi to způsobil právě ty. Viděli, že se to prosáklo, tak to pustili ven lol

Vloženo

včera i dnes jsem potkal malou kolonu asi 3 superby a dnes jednoho na poslední chvíli zabral můj foták jen jsem to zatím nenacpal do PC snad tam něco bude vidět,v bolce jich jezdí po celý den mraky jen je odchytit ve správný čas

Vloženo
Jinak v pondělí, nebo úterý byly omylem na webu ŠA zveřejněny kompletní info o SII, takže jestli si to někdo uložil, nebo to najde v temporary internet files, tak sem s tím. ;)

Zdravim.

Neuvažoval si přesunout třeba sem nebo někam jinam "škoda news" I kdyz tě tak podělali z www.Auto.cz jen se chci zeptat, neměl si z toho nějaké problemy nebo třeba tvý informátoři? Potom bych to pochopil, že si přestal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...