lukino200 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 obrázky, jsem si hrál s barvama ale nic moc si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 hmmm zase sem si hrál ale hruza opět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 hmmm zase sem si hrál ale hruza opět Barva se mi líbí, ale jinak to vypadá jak Citroen C6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 No potěšily mě s verzí kombík!!!! a co ten 3,6lt motor!!Kurva to to pošlape ale spíš bych zase 2,0 benzín ale jinak se mi líbí moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 jsem koukal jak spadly ceny starého supa, v eleganci plus nějaké drobné věci s 2,0 TDI 103KW za 700tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Zdar panove, obnovuji toto tema... dnes se mi postestilo noveho supa zachytit v realnem provozu... OII RS prijela o neco pozdeji nez mela, tak se mi podarilo zachytit pekne "prdelku" Co vy na nej... Editováno: 19. Únor 2008, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Vyborne, konečne nejake foto, ma to kus zozadu tvary A6ky, trochu niektore linie mi to tak pripomínajú. Poriadne tam maju zalepené ešte aj znaky Škodovky a tie svetla na kufri. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdar panove,obnovuji toto tema... dnes se mi postestilo noveho supa zachytit v realnem provozu... OII RS prijela o neco pozdeji nez mela, tak se mi podarilo zachytit pekne "prdelku" Co vy na nej... no to je pěknej hnus, ty lampy. Takhle to snad vypadat nemá ne ? Není to nějaká kamufláž ? To jsou světla jak KIA, fuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 no to je pěknej hnus, ty lampy. Takhle to snad vypadat nemá ne ? Není to nějaká kamufláž ? To jsou světla jak KIA, fuj. Nie urcite to tak nebude, vsimni si tie svetla na kufri su akoby zalepene izolacnou paskou a na tom je farebna folia ako kamuflaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Nie urcite to tak nebude, vsimni si tie svetla na kufri su akoby zalepene izolacnou paskou a na tom je farebna folia ako kamuflaz. Taky si nejsem jistý jestli se mi nový superb líbí.... Snad to na živo bude vypadat dobře. Ale k A6 to teda aspoň dle mého má daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) no teda zezadu rozhodně. Já čekám na kombi, o kterým vážně uvažuju. Editováno: 19. Únor 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jeste pridavam jednu z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jeste pridavam jednu z boku Dobrá práce, já si myslím že novej supik bude hodně dobré auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jeste pridavam jednu z boku Seš šikovnej Vypadá hezky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Seš šikovnej Vypadá hezky ... No byl to ale celkem boj... cerna RS si se mnou slusne hrala a v jeden moment jsme od sebe byli max 10cm z boku ( to bylo thedy kdyz se me snazila vystrcit z jizdniho pruhu na svodidla... ) Ale myslim, ze to stalo za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No byl to ale celkem boj... cerna RS si se mnou slusne hrala a v jeden moment jsme od sebe byli max 10cm z boku ( to bylo thedy kdyz se me snazila vystrcit z jizdniho pruhu na svodidla... ) Ale myslim, ze to stalo za to... To znam ja jsem fotil fabku v combiku a docela se o me ochranka taky starala a jednu chvili jsme jeli i 200 asi tam 1,2htp nemel ale po dvou fotkach jsem to vzdal nechtel jsem se zabit zvlast kdyz ten ochrance se na me lepil jak by mel brzdy z porsche Fotky jsem chtel zkusit prodat aspon za trochu penez a druhy den skoda oficialne ukazala fotky takze jsem utrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To znam ja jsem fotil fabku v combiku a docela se o me ochranka taky starala a jednu chvili jsme jeli i 200 asi tam 1,2htp nemel ale po dvou fotkach jsem to vzdal nechtel jsem se zabit zvlast kdyz ten ochrance se na me lepil jak by mel brzdy z porsche Fotky jsem chtel zkusit prodat aspon za trochu penez a druhy den skoda oficialne ukazala fotky takze jsem utrel třeba jsi to způsobil právě ty. Viděli, že se to prosáklo, tak to pustili ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To je mozne nebyla totiz vubec maskovana polepena nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 včera i dnes jsem potkal malou kolonu asi 3 superby a dnes jednoho na poslední chvíli zabral můj foták jen jsem to zatím nenacpal do PC snad tam něco bude vidět,v bolce jich jezdí po celý den mraky jen je odchytit ve správný čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jinak v pondělí, nebo úterý byly omylem na webu ŠA zveřejněny kompletní info o SII, takže jestli si to někdo uložil, nebo to najde v temporary internet files, tak sem s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jinak v pondělí, nebo úterý byly omylem na webu ŠA zveřejněny kompletní info o SII, takže jestli si to někdo uložil, nebo to najde v temporary internet files, tak sem s tím. Zdravim. Neuvažoval si přesunout třeba sem nebo někam jinam "škoda news" I kdyz tě tak podělali z www.Auto.cz jen se chci zeptat, neměl si z toho nějaké problemy nebo třeba tvý informátoři? Potom bych to pochopil, že si přestal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Už se nemůžu dočkat na DSG se sedmistupnovou převodovkou v supiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak moderne predne svetla a vzadu len ziarovky a nie LED Dufam, ze budu aspon ako opcia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 http://auto.idnes.cz/superb-v-zeneve-sam-z...6_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.