Petřík junior Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 nee pry tam je predstaveni a jeste neco o nem.....mam tam kamarada co tam dela takze by to mela byt pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) nee pry tam je predstaveni a jeste neco o nem.....mam tam kamarada co tam dela takze by to mela byt pravda.... Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle: Omlouvám se za špatnou kvalitu Editováno: 1. Duben 2008, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A ty teda jedes ????to je 1:24 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Superb II Combi - mula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Fuj...Ble......to je teda zplacanina...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Fuj...Ble......to je teda zplacanina...... Ta kastle takhle nebude, jde o testování podvozku a dalších skupin, kastle je z OII a jen to kryje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jo to me bylo jasny...ale i tak ...ble fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle:Omlouvám se za špatnou kvalitu Já taky já taky - rosso brunello metallic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdá se mi to nebo to je fakt, že ta mula má modrou RS Race blue metlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 To si myslim,ze ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdá se mi to nebo to je fakt, že ta mula má modrou RS Race blue metlu? to je modrá uni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Myslím že to není uni modrá, ta je víc světlejší, ale fotka muže klamat, nicméně to maj pěkně naleštěné tak to možná děla ono, pač tady po městě potkávám jednu modrou OII ale ta je furt jak svině špinavá, tak už ani nevím jak ta barva vypadá když je čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 A ty teda jedes ????to je 1:24 ???? Jj jedu, je to 1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No a na kolikatou tam jedes?????od kus jsi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Tady pekny video SB II http://www.skoda-piter.ru/forum/index.php/topic,984.30.html dole .. nebo .. Editováno: 2. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle:Omlouvám se za špatnou kvalitu Priste pouzij fci makro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 No a na kolikatou tam jedes?????od kus jsi ??? Jsdem z tRutnova...v kolik to tam začíná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Jsdem z tRutnova...v kolik to tam začíná??? Haloooo víte prosím vás od kolika to zítra začíná ta akce představení superba v kvasinách????prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Kvasiny sobota 5.4.2008 Jeden Superb2 Byl venku a dalsi 3 různě vybavené uvnitř. Nejvíc mě zaujala nová světla a ten systém jak při různých režimech svítí. Prý je to po Mercedesu druhý výrobce který má tento systém homologovaný. Potom parkovací asistent a otevírání zadních dveří (víka). A Vladimír Hron - to je borec. Je to tam prý i zítra (v neděli). Editováno: 5. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak jsem mel dneska taky tu cest si posedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu. Jo, zepredu je fakt perfektni!!! Cerna je proste dobra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu. Nějak se ve světlech odrazil blesk a vypadají fakt dobře. nasupeně2 Editováno: 5. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Vladimír Hron Editováno: 5. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.