karlos3 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Takhle s přímého pohledu na ten zadek SII zas tak špatně nevypadá,ale jak se člověk hne trochu do strany tak z úhlu už zas tak dobře nevypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Dnes jsem se byl podívat na SII v Ostravě na autosalonu. A je to fakt paráda, místa habaděj a ta palubka se mi líbí. Zadek jsem si jako celek moc neprohlédl, neb byl kufr každou chvíli otevřený, jak tam všichni zkoušeli to otvíraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Něco pro pobavení, na netu se objevily špionážní fotky faceliftu Dacie LoganPorovnejte... Světla do "C" Odtrhová hrana na víku kufru Chromová lišta ve spodní části Značka v nárazníku Že se nestyděj.C svitilny sou škodvky a celkově se mi zda že se trochu podívali na supa ... ale plést určitě ne, supik je prostě supik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak dnes ráno jsem konečně poprvé naživo viděl Superba druhé generace . Ale jenom za jízdy na trase Plzeň - Karlovy Vary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Že se nestyděj.C svitilny sou škodvky a celkově se mi zda že se trochu podívali na supa ... ale plést určitě ne, supik je prostě supik Myslim, že se nestyděj, stejně tak jako škodovka...zadní půlka toho Supa II není zrovna taky nejoriginálnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Bude superb i rs? Moc by semito líbylo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak sup parada interier se mi moooc libi ale exterier :-( zadek hrozný ale předek už se dá to je jak s alfou 159 předek tak nadhernej a zadek hroznýýýý ale k supikovi, interier si moc chvalim :-P váážně moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 no jak říkám, se zadkem zaspali dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Návod k obsluze http://rapidshare.com/files/113090889/Superb2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Včera jsem měl možnost si u zámku Sychrov, prolézt asi 10 superbů, ten předek je vážně užasnej, vypadá dost agresivně. Zadek je taky pěknej a to otevírání 5.dveří mě dostalo, jen doufám, že to vydrží bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 neboj, kluci japonský nebo čínský to vobšlehli a určitě dotáhnou k dokonalosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 V roce 2010 by mohl přijít superb cabrio.?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 V roce 2010 by mohl přijít superb cabrio.?! pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Neví někdo, kdy se objeví nějaký novinky v konfigurátoru škoda? Třeba nový Sup, popř. 1.8TFSI v 4x4 do octavie atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 pochybuju Taky bych se hrozně divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak od úterý má zapujčenýho SII od MB evropskej šéf(čecho-američan žijící v ČR) jedné firmy se kterou spolupracuji a která bude brát pro ČR+SK+PL zatim kolem 90ks SII....oni že jsou význam.odběratelé Škodovek(v minulosti před těma smolnýma Passatama už vystřídali přes 200ks OI,150ks SI a na 300ks FI-Combi+nyní maj ještě 55ks OII-Combi) mu MB pujčila na 2.týdny na zkoušku SII 2.0TDI-CR-DSG v mega-palbě......... no dnes jsem s nim o SII asi 30min.debatoval a je z něm naprosto unešenej..první slova byli že proti Passatu co měl před tim než je leasingu hodily na hlavu je dost vpřed..hlavně jízd.vlastnostma a cest.komfortem a to má toho SII na 18"kolech a Passaty měli na 16"......ve středu ho protáhnul někde na dálnici a 230km/h prej v něm ani neni cejtit,prý perfektní odhlučnění motoru i podvozku v jakymkoliv režimu(což můžu teda za těch pár km co jsem s nim jel jen potvrdit),ty před Xena s AFS jsou prej libovka.....no vychvaloval ho tak až jsem byl překvapen jeho nadšením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Jojo az to nekde pujde, taky se necham povozit, kdyz tu slysim tolik chvaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 dnes uz ne - jste toho videli az az ale casem vam sem neco teda vlozim abyste vedeli na co setrit protoze S2 je kara jak svina Tak co, ukážeš teda po 2 letech víc? By mě zajímalo, jak tehdy vypadaly ty první provedení...myslím, že teď již není co tajit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Tak kdy už kurňa vyjde nějakej ten ofiko katalog+ceník příplatků na SII popřípadě spuštění konfigurátoru....nevíte někdo? Je vidět že ani v salónech ještě nic nemaj,protože mi ten prodejce ještě ani nevolal aby jsme dokončily tu objednávku. Zatim mám jen jasno v barvě a kolech co jsem vyštudoval na stránkách Škodovky........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 já si na první zapůjčení musím počkat až do června kdy budou první předváděčky,chjo jsem byl zvyklej když jsem dělal ve škodovce jezdit vše hned jakmile byly první kusy a to i prototypy hned bych se svez chci si ho pořídit a musím čekat jak pablb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 karlos3: Tak co, už sis přesně vybral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 karlos3: Tak co, už sis přesně vybral? Študuju..študuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 karlos3: Tak co, už sis přesně vybral? Tak už je vybráno SII-Comfort 1.9TDI-PD 77kw příplatky: - šedá Platin metal.(druhej SII bude v šedá Anthracite) - Mlhovky s Corner funkcí - Bi-Xenony s AFS,vysuv.ostřiky,dešt.senzor,Maxi-dot - Stínící roleta pro zadní+zad.boční okna-mechanické - Vyhřív.před.+zad.sedadel - Tříram.kožen.volant+malý kož.paket - 17"kola TRIFID - Rádio BOLERO s integr.měničem na 6 CD Ještě si rozmyslim ten dvouzón.climatronik.....myslim že ten obyč.climatronik bude stačit....no ještě uvidim Docela mě mrzí že neni u téhle základ.výbavy volitelný ten vnitřní dekor...tam prostě neni jiná možnost...škoda,bral by to dřevo,to vypadá moc gut. Jinak ta základ.výbava je dost bohatá,kdyby to mělo v základu ten dvouzón.climatronik a al.kola,tak to má lepší výbavu než OII v Eleganci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nemáte nikdo fotku toho nového superba cabrio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nemáte nikdo fotku toho nového superba cabrio? Prosim tě to je nějakej nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.