mischicka Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Běžně ne, ale taky jde o to co vlastně srovnáváš: když mám přes zimu 16" kola a je jak letos, tak ano, s 18" samozřejmě ne, to jsme aspoň o litr jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 včera jsem na D1 zase jel za SII a ten jeho zadek mi opět zkazil náladu. Schválně jsem sledoval, když předjížděl různý auta, tak jak jeli vedle sebe, ty rozdíly. To je prostě tak blbě uťápnutý, že vedle A6 např. to vypadá, jak nějakej obstarožní Korejec, o tři třídy níž. Vedle něj i OII má krásně mohutnou dominantní záď. Přitom je jinak to auto tak pěkný !!! Nerozumim tomu, co s tím vyvedli. Jestli někdo máte v archivu fotky různých aut, vč. SII přímo zezadu, tak je sem hoďte, ať víte, o čem mluvím. Ježiší jen doufám, že ten kombajn takhle nedoserou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 včera jsem na D1 zase jel za SII a ten jeho zadek mi opět zkazil náladu. Schválně jsem sledoval, když předjížděl různý auta, tak jak jeli vedle sebe, ty rozdíly. To je prostě tak blbě uťápnutý, že vedle A6 např. to vypadá, jak nějakej obstarožní Korejec, o tři třídy níž. Vedle něj i OII má krásně mohutnou dominantní záď. Přitom je jinak to auto tak pěkný !!! Nerozumim tomu, co s tím vyvedli. Jestli někdo máte v archivu fotky různých aut, vč. SII přímo zezadu, tak je sem hoďte, ať víte, o čem mluvím. Ježiší jen doufám, že ten kombajn takhle nedoserou. Svatá pravda......stejný názor.Auto jinak moc povedený,ale zezadu to je děsnej hybrid.To i když jsem kecal s prodejci když jsem SII objednával tak doopravdy ani jednomu z nich se ten zadek nelíbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Svatá pravda......stejný názor.Auto jinak moc povedený,ale zezadu to je děsnej hybrid.To i když jsem kecal s prodejci když jsem SII objednával tak doopravdy ani jednomu z nich se ten zadek nelíbil. Mě nijak ten zadek nevadí, ale vím o lidech kterym se zadek moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mě nijak ten zadek nevadí, ale vím o lidech kterym se zadek moc líbí Mně ten zadek taky nepřijde nijak špatnej, líbí se mi. Jen mne trochu zaráží, že světla nemají LED diody. Aspoň brzdovky je mohly mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Je to fotka mobilem tak kvalita nic moc.Dneska jsem to fotil na Petřinách.Ten zadek se mi libí ale nelibí se mi zadek z boku, tedy spíš ten přechod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jeje, to je predvadecka prerost a svorc, v sobotu byly jizdy na Veleslavine a v okoli, taky jsem byl vyzkouset, mozna ho v patek vezmem do kvasin (je to 2.0 TDI PD, Elegance) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 nedavno u nas na ulici only mobilfoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ta bílá je stejně nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ted to neni sice nic moc extra, ale aspon se to rychle neokouká. Takhle je stále co objevovat. Za pár let to třeba bude pěkný auto. viz. zadek octavie I se mi taky nejak extra nezamlouval, a ted to po okoukanym predku, se mi zdá v některých případech i přijatelnější než octavie2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jo si zvykneme:-)! Ale ľudia ja sa vám už v tej koncernovej stratégii nevyznám ! A už sa vôbec nevyznám v tom ako to myslia so Škodou- bude mať aspoň nachvíľu zase nejaký základný dizajn(ako tomu bolo napr pri felde, octe, starom supovi) alebo bude stále každý model iný a spojovať ich bude len znak na kapote a kufri? tento nový Sup sa mi napr zozadu neponáša moc ani na jeden model z aktuálnej ponuky škody ! Asi sa nechám prekvapiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Je to fotka mobilem tak kvalita nic moc.Dneska jsem to fotil na Petřinách.Ten zadek se mi libí ale nelibí se mi zadek z boku, tedy spíš ten přechod. Kluci .... retusujte ty znacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ta bílá je stejně nejlepší Nejlepší je Rosso Brunello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ta bílá je stejně nejlepší jj pekna karka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 V prodeji od pátku podle novinek.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 nedavno u nas na ulici only mobilfoto Jj. to je předváděčka ze sálonu Autonova Brno ... A v bílé je fakt krásnej, to máš recht Mischo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Kluci .... retusujte ty znacky Si děláš srandu, nee? Dyť to jsou jen předváděčky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Asi tak, stejně to na ulici každý vidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Si děláš srandu, nee?Dyť to jsou jen předváděčky ... konkrétně na fotce podle této RZ určitě není předváděčka, ale je z jiného "chovu", Mates to myslí asi tak, aby se dotyčný řidič nedostal do problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 dnes se mi konečně podařilo usednout na celý den za volant řekl bych hodně skvělého vozu, najel jsem asi tak 250Km jen po okolí a mám báječný pocit z toho jak se podařilo Škodovce udělat pořádný kus práce. Jezdil sem s motorem 2,0 TDi a i tento motor je naprosto dostačující pro jízdu. Osobně mě velmi překvapil podvozek na ten nemám žádou vítku, je skvěle naladěný není ani měký ani tvrdý spíše mi přijde že když má přeskočit nerovnosti tak to dopředu ví a jakmile se jede ostře zatáčka tak krásně ztvrdne. Těžko něco dalšího psát protože už bylo napsáno mnoho v recenzích, závěrem snad vzkaz pro Škodovku ---- Udělali jste báječný vůz, těším se na kombíka ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tak to je on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 http://news.auto.cz/technika/volkswagen-pa...oliv-video.html Neví někdo, kdy by měl tenhle systém od koncernu vstoupit normálně na prodej ??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 twe tak toto je narez.... za chvili uz nebudeme vubec ridit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak ono už nemusíš. Japoncí už je to nějaký ten pátek mají vyvynutý auto který jezdí samo, akorát je to pořád prototyp a jen tak to do prodeje nepude... Ale jednou to tak dopadne, řekneš kam chceš a to bude to jediný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ja ho chci! 1.8TSI 160 kobylek a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.