Václav Š. Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Me se libi SII komplet, takze i prdel ma peknou. Pod to se můžu podepsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 řeknu úplně přesně, co mi na autě vadí. Ze zadního pohledu (z předu ani ne) tvoří linie střechy a boků auta spíše tvar písmene H, což z něj dělá jakousi "úžovku" a působí to dojmem, že je mnohem menší, než ve skutečnosti. Zatímco u jiných koncernových aut (a hlavně Audi) jsou tyto linie mnohem sportovnější, nafouknutější, ve tvaru písmene A. Je to dle mýho soudu daň za luxusně pojatej vnitřní prostor v SII. Proto na mně prostě působí Sup ze zadu velmi krabiciozně, nemoderně, nesportovně a tedy nezajímavě. Zadní světla ala Korea (příjde mi to jak nějaká Kia z před deseti lety) ten špatnej dojem ještě umocňují. Všechno ostatní, co jsem na SII schopen subjektivně posoudit, na mně působí spíše pozitivně a jinak se mi auto v mnoha ohledech líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Mě se Superb moc nelíbil,ale teď pomalu ano.Co mi vadí je úzký prostor řidiče.Středový tunel mohl být nějak vykrátý pro nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Jinak mě překvapuje,jap padají ceny- http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6768662 nebo http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6786897 a najdete tam toho více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 takhle bych ho bral hned :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no jo, jenže než se rozhoupaj k jeho výrobě, tak konkurenti s novými modely, jako Mazda 6, Honda Accord nebo Toyota Avesis už dávno jezdí nebo brzo jezdit začnou. A bůhví, kolik se mezitím ještě vyrojí v týhle třídě kombiků. Tohle mělo přijít teď a ne za další rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 amogh, to jsi scanoval ty? Neni tam obrazek k tomu poslednimu zminovanemu Passat CC kombi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 co to bude ale za hybrid ? CC je 4 dveřový cupe. Ledaže by znamenalo to CC combi cupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 nevim treba to totalne zprasi a bud akorat nasranej a nebo treba to bude o neco vetsi a ja se do ty kary konecne vlezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 já myslim, že nad virtuálníma projektama nemá smysl moc bádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 passat CC combi je prostě passat CC combi jak jinak to popsat? :-))) proc by to mel bejt hybrid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 proč ? No asi proto, že označení CC je opravdu pro cupe, i když v případě 4 dveří taky trochu neobvyklý. Pokud z toho někdo udělá kombi, tak je to už opravdu zase jen kombi a ne ten paskvil z fotografie. Dle mýho subjektivního názoru je tenhle pokus dost hroznej. Ale třeba taky zkresluje proporce auta ta skenovaná fotka. Vypadá to jak pro nějaký mimozemšťany s placatejma hlavama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 ja to myslel tak ze pokud se chces divit oznaceni CC tak si tak mel jiz ucinit kdyz passat CC vylez protoze ani tam to nedava smysl stejne tak jako ted u kombi passat CC je sice coupe, ale neni cabrio :-) az do te doby preci CC znamenalo coupe-cabrio ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no tak teď je to teda coupe combi, a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no ted to vlastne sedi vic nez v pripade 4dv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no ted to vlastne sedi vic nez v pripade 4dv Ono VW u Passatu preklada CC jako comfort coupé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 takhle bych ho bral hned :-) Myslím, že na 100% to bude jinak. Stačí se podívat na koncernové bratříčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ja vim že to bude jinak, jenom jsem naskenoval obrázek co se mi líbil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 me se teda tan zadek na tom obrazku nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ale vůůůůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 oproti sedanu se mi libi o dost vic, ale kazdopadne to je uplne jedno ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jojo mne se take libi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 nooo konecne nekdo kdo tomu rozumí :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Vidím, že si toho zatím nikdo nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Jj to by se mi libilo, ale asi pockame na ofiko picts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.