Listopad 8, 200816 r řeknu úplně přesně, co mi na autě vadí. Ze zadního pohledu (z předu ani ne) tvoří linie střechy a boků auta spíše tvar písmene H, což z něj dělá jakousi "úžovku" a působí to dojmem, že je mnohem menší, než ve skutečnosti. Zatímco u jiných koncernových aut (a hlavně Audi) jsou tyto linie mnohem sportovnější, nafouknutější, ve tvaru písmene A. Je to dle mýho soudu daň za luxusně pojatej vnitřní prostor v SII. Proto na mně prostě působí Sup ze zadu velmi krabiciozně, nemoderně, nesportovně a tedy nezajímavě. Zadní světla ala Korea (příjde mi to jak nějaká Kia z před deseti lety) ten špatnej dojem ještě umocňují. Všechno ostatní, co jsem na SII schopen subjektivně posoudit, na mně působí spíše pozitivně a jinak se mi auto v mnoha ohledech líbí.
Listopad 8, 200816 r Mě se Superb moc nelíbil,ale teď pomalu ano.Co mi vadí je úzký prostor řidiče.Středový tunel mohl být nějak vykrátý pro nohy
Listopad 8, 200816 r Jinak mě překvapuje,jap padají ceny- http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6768662 nebo http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6786897 a najdete tam toho více
Prosinec 2, 200816 r no jo, jenže než se rozhoupaj k jeho výrobě, tak konkurenti s novými modely, jako Mazda 6, Honda Accord nebo Toyota Avesis už dávno jezdí nebo brzo jezdit začnou. A bůhví, kolik se mezitím ještě vyrojí v týhle třídě kombiků. Tohle mělo přijít teď a ne za další rok.
Prosinec 2, 200816 r amogh, to jsi scanoval ty? Neni tam obrazek k tomu poslednimu zminovanemu Passat CC kombi?
Prosinec 2, 200816 r co to bude ale za hybrid ? CC je 4 dveřový cupe. Ledaže by znamenalo to CC combi cupe
Prosinec 2, 200816 r nevim treba to totalne zprasi a bud akorat nasranej a nebo treba to bude o neco vetsi a ja se do ty kary konecne vlezu
Prosinec 2, 200816 r passat CC combi je prostě passat CC combi jak jinak to popsat? :-))) proc by to mel bejt hybrid?
Prosinec 2, 200816 r proč ? No asi proto, že označení CC je opravdu pro cupe, i když v případě 4 dveří taky trochu neobvyklý. Pokud z toho někdo udělá kombi, tak je to už opravdu zase jen kombi a ne ten paskvil z fotografie. Dle mýho subjektivního názoru je tenhle pokus dost hroznej. Ale třeba taky zkresluje proporce auta ta skenovaná fotka. Vypadá to jak pro nějaký mimozemšťany s placatejma hlavama.
Prosinec 2, 200816 r ja to myslel tak ze pokud se chces divit oznaceni CC tak si tak mel jiz ucinit kdyz passat CC vylez protoze ani tam to nedava smysl stejne tak jako ted u kombi passat CC je sice coupe, ale neni cabrio :-) az do te doby preci CC znamenalo coupe-cabrio ne?
Prosinec 2, 200816 r no ted to vlastne sedi vic nez v pripade 4dv Ono VW u Passatu preklada CC jako comfort coupé
Prosinec 2, 200816 r takhle bych ho bral hned :-) Myslím, že na 100% to bude jinak. Stačí se podívat na koncernové bratříčky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.