mischicka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nový stupeň výbavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Libove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ten poslední řádek o tom jak výrobce opakovaně řadí tento automobil omylem do vyšší střední, tak to je síla . Já nechápu jak někdo může takového ko...ta nechat psát do medii. Opět se mi potvrdila velká "profesionálnost" redaktorů na novinkách.cz. Vyhazov, likvidace... Jinak výbava je to dobrá, ale přece jen jsem od ní čekal víc, než jen víc příplatkových prvků v základní ceně. Myslel jsem že to bude jako L@K, a třeba jiné kola jako u Octy nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já sem si nevšiml, že by Škoda druhej superb řadila do vyšší střední. To zas ňákej zakomplexovanej redaktůrek chce nahonit kliky v diskusi. I ten popis u interieru "plastova imitace dreva"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.